18 [OCT 13] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 18 octombrie 2013

Câtă nedreptate! Un suflet tânăr a plecat la Ceruri! Cu o durere de neimaginat, Gabriela a fost înmormântată VIDEO

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 2497 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

La numai 19 ani, Gabriela a devenit înger! 


Durere de neimaginat ieri, la înmormântarea fetei de 19 ani care a pierit duminică într-un teribil accident de maşină. Zeci de rude, prieteni, colegi şi apropiaţi au condus-o pe ultimul drum pe Gabriela Daniela Stancu. 


Înmărmuriţi de durere, cu lacrimi şiroind pe obraji, cei dragi şi-au luat rămas-bun de la tânăra de numai 19 ani, care a intrat în ghearele pe morţii.


La ora 12, în comuna natală a mamei sale, Săgeata, Gabriela a fost dusă la groapă. Nici soarele nu a ieşit dincolo de nori, iar chipurile sătenilor şi ale familiei tinerei erau împetrite de durere. Nimeni nu îşi poate explica de ce i s-a întâmplat una ca asta. 


Duminică dimineaţă, în timp ce se întorceau de la discotecă, Gabriela şi alţi patru tineri dintr-un autoturism marca Skoda au avut un accident. Neatenţia şi oboseala la volan ar fi cauzele principale, pentru care şoferul maşinii, un băiat de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp. Totul s-a întâmplat în zorii zilei de duminică pe DJ 203 D, pe raza comunei Smeeni. Doi dintre pasageri au fost răniţi grav, iar pentru Gabriela nu s-a mai putut face nimic, deşi a fost transportată de urgenţă la spital.  


Şoferul care a provocat accidentul este originar din Ţinteşti şi a fost testat cu aparatul etilotest, însă s-a dovedit că nu băuse. În cauză se efectuează cercetări față de acesta sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 


Etichete: accident |  gabriela |  moarte |  tanara |  smeeni
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU