23 [APR 14] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 23 aprilie 2014

Autorul violului din Crâng, un recidivist periculos! Uite ce cazier are!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
2 voturi 1462 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Violatorul din Crâng care a atacat o femeie în Vinerea Mare şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale, este un recidivist periculos. 

Are trei violuri la activ, dar şi o tâlhărie care a fost supranumită „Jaful secolului” în Focşani. Şi, cu aşa palmares, acest infractor a beneficiat, totuşi, de eliberare condiţionată. 

Ultima victimă - o buzoiancă de 43 de ani- se plimba pe o alee, vinerea trecută, în jurul orei 14,00, când individul a acostat-o brutal şi, sub ameninţarea unui cuţit, a dus-o în mijlocul pădurii unde a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Prins la câteva zeci de minute, violatorul a fost arestat.

Atunci când anchetatorii au luat la mână cazierul bărbatului s-au îngrozit. Nu e nici un dubiu că are portretul unui violator. Femeia din Crâng este a treia victimă a sa. 

Bucureşteanul Iulian Fentzel şi-a petrecut mare parte din viaţă prin închisori. 

Condamnat pentru furturi, tâlhărie şi viol, Iulian Fentzel, a cerut, anul acesta, când a intrat în vigoare noul Cod Penal, eliberarea din Pentineciarul Brăila mai devreme. Şi a obţinut-o printr-o hotărâre a judecătorilor brăileni, pronunţată luna trecută. 

Recidivistul care a violat o buzoiancă în Parcul Crâng venise special pentru o nouă fărădelege şi urma să plece rapid pentru a nu-i fi luată urma. Ghinionul lui a fost că violul a fost raportat la câteva minute, iar oamenii legii au înconjurat pădurea înainte ca autorul să apuce să fugă. Bucureşteanul a fost capturat de jandarmi şi, apoi, a fost arestat. Etichete: violator |  viol crang
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU