BREAKING NEWS Buzau
14h 13' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 25 februarie 2018

Atenție! La Buzău, luni se învață în toate școlile

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
3 voturi 17859 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [14:13] 25 FEB 2018 ›

La ședința Comitetului pentru Situații de Urgență nu a participat niciun reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean, drept pentru care instituției i s-a transmis o adresă oficială, în care i s-a solicitat să se asigure că toate școlile din județ au combustibil necesar încălzirii sălilor de curs pe parcursul zilelor geroase.

 De asemenea, în aceeași adresă s-a mai specificat că, deși nu s-a hotărît la nivel de Comitet pentru Situații de Urgență închiderea școlilor, directorii unităților de învățămînt pot decide acest lucru dacă sunt situații punctuale care să impună această măsură.
Comitetul pentru Situații de Urgență, convocat de Instituția Prefectului a decis să nu închidă școlile pe parcursul valabilității avertizării meteo. Aceasta este ultima decizie a autorităților și nu va fi schimbată decît în cazul în care situația o va impune.

În cadrul ședințeid e astăzi, autoritățile implicate au căzut de acord că o asemenea măsură va fi luată doar în cazul în care drumurile ar deveni impracticabile sau dacă starea vremii va suferi modificări care să impună acest lucru.Etichete: Atenție |  învață |  Buzău |  școlile |  toate
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 3   -3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU