22h 38' ACTUALITATE Buzau
Joi, 02 august 2018

(FOTO/VIDEO) Accident cu 12 victime, a fost activat Planul Rosu

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
4 voturi 8033 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [22:38] 02 AUG 2018 › Presupusul vinovat pentru gravul accident a fost depistat de politistii din Pogoanele.Potrivit informatiilor oficiale transmise de IPJ ,tractoristul era beat, in momentul producerii evenimentulului,(peste 00,80 mg/l in aerul expirat).Cetateanul are 40 de ani si a fost dus la audieri.


UPDATE [21:35] 02 AUG 2018 › Tractoristul care ar fi vinivat pentru producerea accidentului a fugit de la locul evenimentului.Este foarte posibil ca si el sa fi fost ranit.Politia il cauta in imprejurimi.

UPDATE [19:53] 02 AUG 2018 › Din unele informaţii rezultă că microbuzul se îndrepta dinspre Buzău spre Ruşeţu, iar majoritatea pasagerilor erau navetişti.UPDATE [19:33] 02 AUG 2018 › În așteptarea răniților de la accidentul produs în localitatea Călțuna, personalul Secției UPU SMURD din cadrul Spitalului Județean a fost suplimentat. Până în acest moment, au fost preluate de la locul accidentului cinci victime, ambulanțele fiind în drum spre spital. Femeia însărcinată este urcată, în aceste momente, în elicopterul SMURD pentru a fi transferată la un spital din Capitală. Pentru restul victimelor, aflate în ambulanțele de la fața locului, se fac proceduri de evaluare medicală. 

UPDATE [19:17] 02 AUG 2018 ›
Operațiunea de preluare a victimelor rezultate din accidentul produs la Călțuna este în desfășurare. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău anunță că s-au înregistrat 12 victime, printre care sunt si doi copii. Toti ranitii au fost preluati în stare de conștiență, dar cu multiple traumatisme. Cei mai mulți răniți provin din microbuz. În accident au mai fost implicate un tractor și un autoturism. Imagini transmise de reporterii aflați la fața locului arată că un elicopter a aterizat în zonă pentru preluarea unui rănit. Printre victime se află și o femeie însărcinată în luna a cincea. La fața locului au fost direcționate, pentru intervenție, o autospecială pentru victime multiple, 2 echipaje SMURD, o echipă de descarcerare, 4 ambulanțe ale Serviciului Județean și un elicopter SMURD. UPDATE [18:50] 02 AUG 2018 › Apar date noi în legătură cu accidentul produs, în urmă cu puțin timp, pe DN 2 C, la Călțuna, lângă orașul Pogoanele. Impactul devastatator s-ar fi produs în momentul în care tractorul ar fi intrat de pe câmp pe șoseaua națională, fără a acorda prioritate microbuzului. Bilanțul victimelor este în schimbare. Ultimele date arată că sunt 6 persoane rănite, dintre care una grav.

UPDATE [18:45] 02 AUG 2018 ›

Planul Roșu de intervenție a fost activat în urma accidentului teribil produs, în această după-amiază, la Călțuna, pe DN 2 C. Acest lucru înseamnă că toate resursele disponibile în județ pentru gestionarea urgențelor medicale rezultate din eveniment vor fi direcționate către locul accidentului. Informațiile oficiale confirmă că numărul victimelor ajunge la 10.  Accident cu multiple victime la Călțuna, în apropierea orașului Pogoanele, după impactul dintre un tractor și un microbuz cu pasageri. Cinci ambulanțe ale Serviciului Județean au fost trimise să preia răniții rezultați din acest impact. Se pare că evenimentul rutier s-a produs pe DN 2 C, iar numărul victimelro ar ajunge la 10, bilanțul nefiind unul oficial. Informațiile despre starea pasagerilor răniți sunt foarte puține la ora transmiterii acestei știri. Vom reveni. Etichete: microbuz DN 2 C |  raniti  |  victime |  accident
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 2   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU