BREAKING NEWS Buzau
21h 10' ACTUALITATE Buzau
Joi, 16 octombrie 2014

Accident groaznic la Cioranca (Galerie FOTO)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 3121 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [21:10] 16 OCT 2014 › Ultimele informaţii apărute în urma primelor cercetări arată că principalul factor al producerii accidentului a fost conducătorul unui tractor care trăgea după el o semănătoare şi a ieşit de pe o adiacentă pe DN2 E 85. Şoferul unui BMW înmatriculat în Vrancea a încercat să-l evite dar l-a acroşat, apoi a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un Audi care venea dinspre Bucureşti şi care era condus de un bărbat de 56 de ani. În urma impactului şoferul din Audi a decedat iar cel al BMW-ului a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital. Traficul a fost în cele din urmă reluat în ambele sensuri după ce s-au format cozi de maşini de sute de metri.

UPDATE [20:39] 16 OCT 2014 ›
Din primele informaţii oficiale ale IPJ rezultă că un autoturism înmatriculat în Vrancea a încercat să evite tamponarea unui utilaj agricol aflat în faţă pe sensul de mers, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism înmatriculat în Bucureşti care circula regulamentar.

Din impact a rezultat decesul şoferului din maşina de Bucureşti şi rănirea gravă a celor din maşina de Vrancea. La ora 20:30 circulaţia era încă oprită pe ambele sensuri pe DN2 E85.

Vom reveni.
Un grav accident rutier s-a produs cu puţin timp în urmă pe DN2 E85. Potrivit IPJ, în eveniment au fost implicate 4 autovehicule şi, se pare, o persoană a decedat, iar alte două sunt grav rănite. 

Traficul este în acest moment blocat pe ambele sensuri.

Vom reveniEtichete: buzau |  cioranca |  politie |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU