BREAKING NEWS Buzau
23h 28' ACTUALITATE Buzau
Luni, 21 noiembrie 2016

Accident grav la Crucea Comisoaiei. Un mort şi un rănit grav(update)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1858 vizualizari 4 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [23:28] 21 NOV 2016 › Un grav eveniment rutier, soldat cu decesul  unui bărbat și rănirea gravă a altuia,a avut loc luni seară pe drumul european E85, între Buzău și Râmnicu Săratin punctul cunoscut sub numele de Crucea Comisoaie Conform informatiilor de la fata locului ,un autoturism cu număr de București a intrat  pe contrasens și s-a lovit  puternic de un TIR înmatriculat în Basarabia.

Șoferul autoturismului, care mergea intre Buzău – Râmnicu Sărat, a pătruns pe contrasens, în curba de la Crucea Comisoaiei, și a intrat cu mașina, un Renault Clio, în TIR-ul care circula dinspre Râmnicu Sărat.

În urma impactului, a decedat conducătorul auto, în vârstă de 57 de ani, din București, iar un pasager de 48 de ani a fost rănit grav. Traficul pe E85 s-a desfășurat pe un singur sens de mers.


Un grav accident de circulaţie s-a produs cu puţin timp în urmă pe D.N.2 E85 în zona cunoscută sub denumirea de Crucea Comisoaiei. Din primele informaţii oficiale rezultă că a avut loc o coliziune puternică între un T.I.R. şi un autoturism, impact în urma căruia un om a murit, iar altul este grav rănit. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe un singur sens. Vom reveni.Etichete: Accident |  Comisoaiei |  Crucea |  rănit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Pixelu cu covrig
21 noiembrie 2016
A început să-mi fie frică să mă mai dau cu gingirica pe asfalt. Observ că victimile sunt cei nevinovați și nicidecum bizonii. Să mă fac bizon? Cam târziu.
Sorin
21 noiembrie 2016
Portiune de sosea total nemarcata!!!! Nu se vede nimic seara... Politia rutiera sa analizeze CUM ESTE MARCATĂ ACEASTA SOSEA, au terminat de asfaltat de doua săptămâni!!!! Politia rutiera sa analizeze indicatoarele pe sosele... Se moare aiurea
DanDan
22 noiembrie 2016
Am trecut pe acolo chiar dupa accident. Intradevar, drumul este asfaltat dar nemarcat. Cum poti spune ca soferul a intrat pe contrasens atat timp cat sensurile de mers nu sunt delimitate???!!!
conducator
22 noiembrie 2016
domnilor la noi se intimpla atitea nenorociri din cauza unor conducatori din trafic care se angajeaza in niste depasirii fff riscante si de multe ori mor persoane care sunt nevinovate


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU