09 [IUN 17] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 09 iunie 2017

20 de organizaţii P.N.L., fără conducere după alegerile interne

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
3 voturi 2705 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Alegerile interne din P.N.L. au scos la iveală nereguli grave în mai multe organizaţii din judeţ, iar conducerea filialei Buzău susţine că va face curăţenie.   

Aproximativ 20 de organizaţii din judeţul Buzău nu au în acest moment structuri de conducere alese deşi procesul electoral intern s-a încheiat. Deputatul Cristi Romanescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL spune că în perioada alegerilor au fost găsţi membri fără adeziuni, membri care dintr-un motiv sau altul nu şi-au plătit cotizaţiile ori nu au avut toate documentele în regulă, astfel că nu au avut dreptul să candideze. De asemenea, liderul liberalilor buzoieni a mai acuzat atitudinea duplicitară a unor membri de partid. "Unii sînt doar cu numele la noi în partid, dar cu alte opţiuni politice. Nu le vom mai permite să facă un joc dublu", a spus şeful PNL Buzău. Lucrurile nu vor rămîne aşa mai spune Romanescu pentru că PNL va face curăţenie chiar dacă numărul membrilor se va subţia, iar cei care vor rămîne vor reprezenta cu adevărat partidul, care la nivel judeţean este gata să înceapă o reconstrucţie adevărată.
În privinţa organizaţiilor cu probleme, conducerea PNL precizează că au fost demarate procedurile pentru organizarea de alegeri. Tot în legătură cu alegerile interne, cele de la nivel central de această dată, deputatul Cristi Romanescu a reafirmat că organizaţia judeţeană Buzău îl va susţine la şefia PNL pe Ludovic Orban.Etichete: alegerile |  conducere |  interne |  organizaţii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 3   -3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU