05 [MAI 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 05 mai 2016

Doi proxeneţi săltaţi de mascaţi. Alte trei persoane duse la audieri

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1197 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Polițiștii de la Serviciul de combatere a criminalității organizate din Buzău și procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează 5 percheziții domiciliare, la persoane bănuite că ar fi obținut aproape 200.000 de euro, prin spălare de bani și proxenetism.  2 bărbați au fost reținuți și urmează să fie puse în aplicare 3 mandate de aducere.
Astăzi, 5 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Buzău și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău efectuează 5 percheziții domiciliare, la membrii unei grupări infracționale organizate, specializate în proxenetism și spălare de bani.
La activitate participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.
Din cercetări a reieșit că, începând din 2012, 3 persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani, ar fi racolat 7 tinere pe care le-ar fi obligat să practice prostituția în Italia, Franţa şi Elveţia.

În urma exploatării sexuale a victimelor, membrii grupării ar fi obținut aproximativ 
200.000 de euro, cu care ar fi fost achiziționate 2 imobile şi 2 autoturisme de lux. 
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale. Până în acest moment, în cauză s-a luat măsura reținerii față de 2 persoane.
În cursul zile de astăzi, polițiștii urmează să pună în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.


Etichete: audieri |  mascaţi |  persoane |  proxeneţi |  săltaţi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU