07 [AUG 14] ACTUALITATE Braila
Joi, 07 august 2014

Director nou la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti din Brăila

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 4945 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro
Director nou la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti din Brăila

Comisarul şef Florentin Muscalu a preluat frâiele Penitenciarului de la Tichileşti, după ce a fost detaşat de la Penitenciarul Giurgiu. Simultan, fosta şefă de la Penitenciarul Tichileşti, Jenie Gianina Crăciun, a fost mutată, la cerere, la Penitenciarul Galaţi, unde a fost angajată anterior.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a decis şi detaşarea comisarului şef Paul Purcăroiu de la Penitenciarul Brăila la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, unde a preluat funcţia de director adjunct siguranţa deţinerii şi regim penitenciar, din 15 iulie.

Încă nu se cunosc cu exactitate motivele care au produs schimbarea din funcţie a directorului Penitenciarul Tichileşti. Cert este că rocada s-a produs la scurt timp după evadarea spectaculoasă a trei deţinuţi. Pe 1 iulie, deţinuţii au părăsit gospodăria agrozootehnică a unităţii de detenţie, unde desfăşurau activităţi de grădinărit, şi au fost prinşi după două săptămâni în care poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri şi jandarmii au lucrat la foc continuu. Cei trei au fost observaţi de mai mulţi ciobani pe câmpurile din zona localităţilor Râmnicelu-Gemenele. Cel de-al treilea s-a mai bucurat de o săptămână de libertate, el fiind prins în localitatea Romanu după ce a furat o biciletă.
 


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU