13h 08' ACTUALITATE Bacau
Sâmbătă, 16 februarie 2013

Fostul primar PSD al Bacăului, Dumitru Sechelariu, a murit în această dimineaţă

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
3 voturi 3343 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
UPDATE [13:08] 16 FEB 2013 ›
Federaţia Română de Fotbal şi-a exprimat regretele faţă de decesul lui Dumitru Sechelariu, într-un comunicat postat pe site-ul oficial:

''Federaţia Română de Fotbal a aflat cu durere că în cursul dimineţii zilei de azi a încetat din viaţă la Viena, la doar 54 de ani, după o îndelungată şi teribilă suferinţă, Dumitru Sechelariu. Fost Primar al municipiului Bacău şi, timp de 21 de ani, patron al FCM Bacău, Dumitru Sechelariu a marcat din plin viaţa fotbalistică din urbea lui Bacovia în perioada post-revoluţionară, având un aport însemnat la evoluţia şi la succesele fotbalului băcăuan. Îndurerată, FRF îşi exprimă regretele faţă de tragicul eveniment de azi, transmiţând sincerele sale condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!'', se arată în comunicatul FRF.

UPDATE [12:43] 16 FEB 2013 ›
Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, Sechelariu a fost internat la Floresca în 2 februarie, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iaşi, pacientul fiind atunci conştient, cooperant şi cu parametrii funcţiilor vitale în limite fiziologice.

Potrivit unor surse medicale, citate de agenţia de presă, acesta fusese internat în Spitalul de Urgenţă din Iaşi în 31 ianuarie, cu afecţiuni la coloana vertebrală, fiind în imposibilitatea de a se deplasa.

Mediafax informează, citând comunicatul de presă, că în zilele ce au urmat transferului de la Iaşi, Sechelariu a fost supus mai multor investigaţii imagistice şi de laborator, în vederea stabilirii stării biologice de moment şi a planului terapeutic, iar marţi, 5 februarie, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, evoluţia postoperatorie imediată fiind favorabilă.Fostul primar al municipiului Bacău şi patron al echipei de fotbal FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a murit în această dimineaţă. Dumitru Sechelariu a fost operat pe 5 februarie la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă, potrivit Mediafax.

Potrivit posturilor de ştiri, Dumitru Sechelariu ar fi suferit de cancer pulmonar. 

Sâmbăta trecută, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucureşti la o clinică din Viena, la cererea expresă a familiei.


Etichete: Bacau |  echipa |  Floreasca |  fotbal |  FRF |  murit |  primar |  sechelariu
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU