08h 48' ACTUALITATE
Joi, 21 mai 2020

FOTO: Sute de sticle cu suc împrăștiate pe DN2. Trafic de coșmar dimineață, la intrare în Râmnic

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1433 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [08:48] 21 MAI 2020 › Din cauza accidentului produs pe DN 2 85, la intrarea în Rm. Sărat dinspre Buzău, unde un TIR cu sucuri a rămas blocat pe șosea, traficul este extrem de aglomerat. 
Șoferii așteaptă la semafoare  minute în șir, mulți grăbindu-se să ajungă la serviciu. 
Polițiștii dirijează circulația, însă la intrarea în Râmnic este extrem de aglomerat, traficul desfășurându-se bară la bară. 


UPDATE [08:39] 21 MAI 2020 ›
Traficul pe DN 2 E 85 a fost reluat în jurul orei 8.40, la circa o oră de la producerea accidentului.  Iată și concluziile Poliției Buzău, în urma cercetărilor la fața locului. 
Din primele date, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN2 E85, în localitatea Oreavul, din direcţia Buzău către Bacău, un şofer de 34 ani, din judeţul Bacău a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat. Parte din marfa transportată(sucuri) a căzut pe carosabil blocând traficul. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”. Un TIR cu semiremorcă, plin cu sucuri, a fost scăpat de sub control, joi dimineață,  la intrarea în Râmnicu Sărat, dinspre Buzău, încărcătura blocând total DN2E85.
Mașina încărcată ochi a fost scăpată de sub control, a derapat și  a rămas pe șosea după ce remorca nu a mai putut fi urnită. 
Traficul pe DN2E 85, la intrarea în Râmnic dinspre Buzău, este blocat la ora postării acestei știri. Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări, urmând a se lua măsuri pentru curățarea șoselei și reluarea circulației. 
Revenim!!! 


Etichete: ATENȚIE |  răsturnat |  sucuri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU