23 [FEB 17] SPORT Buzau
Joi, 23 februarie 2017

Volei! Hasdeul intenţionează să organizeze turneul semifinal la Diviziei Junioare

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1479 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

C.N. "B.P. Hasdeu" intenţionează să organizeze, pentru al doilea an la rînd, turneul semifinal al Diviziei Junioare la volei. Antrenorul Auraş Popescu a anunţat dorinţa echipei sale de a participa la licitaţia privind atribuirea turneului, ce va fi organizată în următoarea perioadă de Federaţie.

"Sigur vom merge la licitaţie şi vom încerca să aducem turneul semifinal acasă. Sigur că ne va avantaja această situaţie datorită faptului că vom juca în sala noastră, iar fetele sînt obişnuite cu această sală. Vom avea foarte mulţi spectatori şi sperăm să jucăm bine. Turneul semifinal va fi în luna aprilie pentru că foarte multe jucătoare vor merge la lotul naţional. Trebuia să se desfăşoare între 15-19 martie şi acum s-a amînat pentru 19-25 aprilie", a precizat Auraş Popescu.   Victorie la Galaţi, mai este o singură etapă din sezonul regulat 
 
Echipa de volei junioare de la Hasdeu a cîştigat fără probleme la Galaţi, duminica trecută, împotriva celor de la Donaris, în penultima etapă a sezonului regulat. Jucătoarele lui Auraş Popescu s-au impus cu scorul de 3-0, pe seturi la 11, la 11 şi la 9 şi aşteaptă acum ultimul meci, pe 5 martie, de pe teren propriu, cu Unirea Iaşi. Tinerele buzoience au asigurată prima poziţie şi calificarea la turneul semifinal. "Ne-am consolidat poziţia de lideră, de fapt o singură etapă am căzut pe locul 2 de la începutul campionatului. Am cîştigat la Galaţi, avem 4-5 puncte în faţa echipei din Bacău, ultima etapă avem acasă cu Unirea Iaşi, sperăm să cîştigăm toate punctele. Deşi meciul va fi foarte greu, fetele se vor mobiliza foarte bine şi eu sînt sigur că vom cîştiga şi vom rămîne pe primul loc, la diferenţă mare faţă de echipa din Bacău", a spus Auraş Popescu.

Alexandra Elena Rusu: "Am meritat victoria la Galaţi, am muncit foarte mult. Cu toate că adversarul a fost pe măsura noastră, ne-am dorit victoria şi am cîştigat. Şi în viitorul meci, de peste două săptămîni, la fel, ne dorim victoria, să rămînem pe primul loc".

Irina Vlad: "Pot spune că a fost o victorie meritată la Galaţi, ne-am concentrat destul de mult şi nu a fost un meci atît de dificil ca să ne pună probleme. Sîntem pe locul 1 şi vrem să continuăm aşa, să terminăm returul pe locul 1. Dacă am început puternic, eu zic să continuăm aşa, nu o să lăsăm nici un meci să ne scape şi eu zic c-o să fie bine la final".
Etichete: Diviziei |  Hasdeul |  Junioare |  organizeaza |  semifinal |  turneul |  Volei
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU