02 [NOV 16] SPORT Buzau
Miercuri, 02 noiembrie 2016

Voleibalistele de la Hasdeu,pe primul loc

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1182 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Rezultat remarcabil obţinut de echipa de volei junioare de la Cole­giul Naţional „B.P. Hasdeu” sîmbătă, în etapa a 3-a a campionatului.           Fetele lui Auraş Popescu s-au impus cu 3-1 la Piatra Neamţ, într-o deplasare foarte dificilă, în faţa unei echipe, LPS Unic, care are în componenţă 4 jucătoare care evoluează şi la echipa mare, din primul eşalon! Tinerele buzoience au pierdut primul set, la 21, după care nu le-au mai lăsat gazdelor nici o şansă, adjucîndu-şi-le lejer pe următoarele 3, la 18, la 12 şi la 14!  De remarcat evoluţia foarte bună din rîndurile oaspetelor a Adrianei Alexandru, de numai 14 ani, elevă în clasa a 8-a, jucătoare în care antrenorul Auraş Popescu îşi pune mari speranţe. Adriana are 1,84 m, a fost în lotul naţional de speranţe la Balcaniada din această vară, a jucat titulară, făcînd faţă cu brio indicaţiilor date de antrenor. O altă jucătoare de numai 14 ani, tot clasa a 8-a, pe care Auraş Popescu a mizat în partida de la Piatra Neamţ a fost Maria Ciupitu, şi ea una dintre remarcate. Graţie victoriei de la Piatra Neamţ, echipa de la Hasdeu a urcat pe primul loc în Seria A a Diviziei Junioare. Duminică, în următoarea etapă, pe propriul teren, tinerele voleibaliste buzoience vor întîlni pe Donaris Galaţi.  
Auraş Popescu, antrenor C.N. „B.P. Hasdeu”: „A fost o victorie foarte importantă pentru noi, victorie care ne-a propulsat pe primul loc în clasament. Am pierdut primul set la 21, dar, în schimb, setul 2 l-am cîştigat la 18, setul 3 la 12 şi setul 4 la 14. Am jucat din ce în ce mai bine, echipa şi-a dorit cu adevărat victoria, au jucat foarte bine şi au reuşit o victorie mare. Sperăm să terminăm turul pe primul loc. La Piatra Neamţ, sînt 4 jucătoare care fac parte din lotul de Divizia A1, nu joacă titulare, joacă la schimbare, dar sînt deosebit de bune. Noi, în schimb, am reuşit să atacăm cu 5 jucătoare, atît din linia întîi, cît şi din linia a doua, am reuşit să combinăm foarte bine, ne-au ieşit toate combinaţiile tactice pe care noi le-am pregătit şi am reuşit să-i surprindem”.
Adriana Alexandru: „A fost o victorie importantă la Piatra Neamţ, care ne-a asigurat primul loc în grupă. Primul set a fost mai greu, dar în următoarele ne-am asigurat victoria”.
Maria Ciupitu: „Ne dorim victoria şi în următorul meci, cu Donaris Galaţi şi vă aşteptăm duminică să ne încurajaţi!”Etichete: Hasdeu |  primul |  Voleibalistele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU