10 [FEB 17] SPORT Buzau
Vineri, 10 februarie 2017

Voleibalistele de la Hasdeu, din nou lidere

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1110 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Echipa de volei de la Colegiul Naţional "B.P. Hasdeu" a revenit pe prima poziţie în clasamentul Seriei A a Diviziei Junioare în urma victoriei extrem de preţioase obţinută duminica trecută, pe teren propriu, în faţa celor de la LPS Unic Piatra Neamţ. Fetele lui Auraş Popescu s-au impus cu scorul de 3-1, după două seturi cîştigate de o manieră impresionantă, la 12 şi la 15, un al treilea în care au cedat iniţiativa şi au pierdut la 19 şi un al patrulea în care din nou n-au mai stat la discuţie cu adversarele, act cîştigat la 11.
Auraş Popescu, antrenor: "Meciul cu Piatra Neamţ a fsot un meci greu, dar fetele s-au mobilizat foarte bine, s-au pregătit foarte bine, ridicătoarea revenind cu 2 săptămîni înainte de acest meci, am reuşit în final să facem un joc foarte bun şi am cîştigat cu 3-1. Am revenit pe primul loc, o singură etapă am fost pe locul 2, după înfrîngerea de la Bacău, prima, din cauza faptului că ridicătoarea nu a putut să ajungă la acest meci şi atunci a trebuit să facem o improvizaţie, am jucat cu cel mai bun trăgător, ridicător şi lucrurile nu au mers atît de bine. Eu sper să rămînem pe primul loc şi după terminarea returului"    
Teodora Panait, căpitan: "A fost o victorie reuşită, n-a fost nici un meci foarte uşor, dar nici cel mai dificil din campionat şi am reuşit să-l cîştigăm. Am fost mai relaxate în setul 3, cînd le-am lăsat în prima parte să ne conducă şi după aceea ne-a fost greu să revenim. Am pierdut primul loc în clasament după meciul de la Bacău, dar în urma acestei victorii am reuşit să revenim pe primul loc."
Irina Vlad, libero: "Ce pot spune despre meciul cu Piatra Neamţ este că nu a fost chiar atît de uşor, dar nici cel mai greu din campionat, noi ne-am concentrat şi aşa am obţinut victoria. Am fost foarte euforice că am cîştigat două seturi foarte repede şi de aceea cred că în setul 3 ne-am cam înmuiat. Victoria aceasta ne-a ajutat să ajungem pe primul loc, din nou." În următoarea etapă, hasdeencele vor evolua în deplasare cu Donaris Galaţi. 

Etichete: Hasdeu |  lidere |  Voleibalistele
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU