21 [AUG 13] SPORT Buzau
Miercuri, 21 august 2013

Victorie după victorie în amicale: Gloria Buzău – Juventus Bucureşti 1-0 (1-0)

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
2 voturi 1335 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro


Vineri, amical cu Voluntari
Vineri, un nou meci amical pentru Gloria. Tot în Crîng, dar în nocturnă, de la ora 20.00, buzoienii întîlnesc o altă divizionară C, FC Voluntari. 

Iar sîmbătă dimineaţă, de la ora 11.00, la Galaţi, Gloria va juca cu Dunărea, în partida „revanşă” după întîlnirea din urmă cu o săptămînă, de la Buzău, cîştigată de băieţii lui Viorel cu 1-0.     7 meciuri amicale, 6 victorii consecutive pentru Gloria. În această seară, pe stadionul din Crîng, într-un nou meci de verificare, fotbaliştii buzoieni au întîlnit divizionara C Juventus Bucureşti.

Spre deosebire de partida precedentă, cu Dunărea, Viorel Ion a ales să înceapă disputa cu bucureştenii cu o formulă în care s-au regăsit mai mulţi jucători asupra cărora antrenorul a vrut să se edifice o dată în plus. Contra unei formaţii destul de bună, Gloria a controlat jocul, dar nu de o aşa manieră cum obişnuise pînă acum. 

„Mă aşteptam la aşa ceva, băieţii vin după o zi cu antrenamente fizice solicitante”, avea să spună la final Viorel. 

Cel mai periculos om al primei reprize a fost Muscalu, încercat şi ca vîrf retras, dar golul a venit de la Boghian, abia la a doua apariţie în tricoul Gloriei. 

Cu 5 minute înainte de pauză, vîrful sosit de la Botoşani a reluat imparabil, cu capul, în plasă, de la cîţiva metri, excelenta centrare de pe dreapta a lui Marcu. E drept, de menţionat este şi o intervenţie salvatoare a lui Stoicescu.

La reluare, după numai un sfert de oră, Viorel Ion a trimis în teren „artileria grea”, dar poarta oaspeţilor rămîne intactă. Oricum, un nou antrenament reuşit şi o victorie care confirmă optimismul legat de noua echipă ce apare la Gloria. 

Gloria: Stoicescu (46 Sîrbu) – Fl. Alexandru, Vlaicu, Diego (46 Vişan), Zamfir (37 Agache) – Drăguţ, Marcu, Renţea, Zăinescu – Muscalu, Boghian. Din minutul 60 au mai jucat: Burlacu, Puşcaşu, G. Ion, Voicu, Bîrsănel, Cucu, Mihăescu şi Lungoci. 


Etichete: amical |  Crang |  fotbal |  Juventus |  liga 2 |  Gloria
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU