10 [APR 16] SPORT Buzau
Duminică, 10 aprilie 2016

Stejarul U16, încă un pas către turneul final!

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1220 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Nu numai echipa de seniori, calificată deja în finala Cupei României – faza D.N.S., oferă motive de satisfacţie conducerii Stejarului! În chiar primul an de la înfiinţare, formaţia de juniori U16 este la un pas de calificare la turneul final, după victoria obţinută azi, în deplasare, la Paşcani, 17-10, într-un meci din Seria Moldova.

Elevi ai Liceului „Henri Coandă”, cu care Stejarul a încheiat anul trecut un parteneriat, tinerii rugbişti buzoieni, antrenaţi de Nicolae Tudor sînt mari favoriţi la ocuparea locului 2, după lidera RC Bîrlad, primele două obţinînd biletele pentru turneul final. „O victorie frumoasă a copiilor noştri, care sînt foarte aproape de calificarea la turneul final, în primul lor an! Trebuie doar să cîştigăm toate meciurile care au mai rămas de pe teren propriu şi să sperăm că nu vor apărea mari surprize pe parcurs!”, a punctat preşedintele Stejarului, Vasile Niţă.

Stejar, extremă urgenţă!

Lucrurile se complică din punct de vedere financiar şi la Stejarul. Pentru deplasarea de azi, de la Paşcani, a echipei de juniori U16, clubul a fost nevoit să apeleze la ajutorul lui Titi Carpen, unul dintre cei mai devotaţi susţinători ai rugbiştilor. „Îi mulţumim domnului Titi Carpen că este alături de noi şi ne sprijină în continuare. Vă daţi seama cît costă o deplasare cu 26 de antrenori, cu staff-ul tehnic, cu delegat, cu şofer, cu motorină, cu două mese pentru băieţi?”, a spus preşedintele Vasile Niţă. La fel ca şi Gloria şi Handbal Municipal, Stejarul n-a primit pînă acum nici un ban din bugetul care i-a fost aprobat de municipalitate!  Etichete: către |  final |  Stejarul |  turneul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU