15 [MAR 17] SPORT Buzau
Miercuri, 15 martie 2017

Romanescu, încă un mandat la președinţia F.R.T.M.

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 1116 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro
Romanescu, încă un mandat la președinţia F.R.T.M.

Cristinel Romanescu a fost reales, ieri, pentru un nou mandat în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Masă (FRTM), la Adunarea Generală de alegeri, desfășurată la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Cristinel Romanescu, singurul candidat pentru această funcție, a fost ales cu unanimitate de voturi de cei 71 de membri ai FRTM prezenți la Adunarea Generală. „Avem multe realizări, dar mai avem multe lucruri de făcut. Ideea este că nu vreau să las nimic neterminat, așa cum mă cunosc eu pe mine și mă cunosc și colegii. Voi încerca în noul mandat să fac exact toate lucrurile pe care le-am promis, ca de fiecare dată. Cel mai important obiectiv al nostru este cucerirea unei medalii olimpice la JO de vară 2020 de la Tokyo. Am obținut sprijin de la Ministerul Tineretului și Sportului, de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, după ce am avut rezultate bune. Avem un buget mai mare repartizat pentru noi acum. Vreau să precizez că avem asigurat schimbul de mîine la tenis de masă, pentru categoriile de vîrstă”, a spus Romanescu, după realegerea sa la şefia tenisului de masă românesc. 

Nou Consiliu Director 

Tot în cadrul Adunării Generale de ieri, Nicolae Ochiană a fost ales vicepreședinte cu 71 de voturi, iar în Biroul Federal au fost votați patru membri, Beatrice Romanescu, reprezentant marketing (71 de voturi), și trei reprezentanți ai cluburilor, Bogdan Marinescu (CSA Steaua București), cu 49 de voturi, Andrei Szemerjai (LPS Constanța), 52 de voturi, și Adrian Moldovan (CSM Bistrița), 59 de voturi. De asemenea, din Consiliul Director mai fac parte Radu Voinea (secretar general), Luminiţa Puiu (trezorier) şi Viorel Filimon (antrenor federal).


Etichete: frtm |  presedinte |  tenis de masa |  romanescu
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU