BREAKING NEWS Buzau
24 [MAI 17] SPORT Buzau
Miercuri, 24 mai 2017

Nici o şansă: H.M. Buzău - Minaur Baia Mare 25-35 în primul meci de la baraj!

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 992 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Handbal Municipal n-a fost, din păcate, decît un sparring-partner pentru colega de eşalon Minaur Baia Mare, în această seară, în primul meci de la turneul de baraj pentru Liga Naţională de la Sf. Gheorghe. Ajunse la Sala Sporturilor "Kati Szabo" cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, după un drum lung şi obositor cu microbuzul (ruşine, încă o dată, autorităţilor locale!), fetele lui Romeo Ilie n-au avut nici o şanse în faţa unor adversare nu neapărat mai valoroase, cît mai odihnite, mai liniştite şi concentrate doar asupra meciului. În plus, lui Romeo Ilie i-au lipsit şi două jucătoare de bază, cea mai bună din lot, capitanul şi golgetera echipei, Anca Ionescu şi portăriţa Denisa Matei. Finalul celor 60 de minute a consemnat o înfrîngere drastică a buzoiencelor, scor 25-35! 

"N-am avut deloc poartă şi am şi ratat enorm de mult, în vreo 15 rînduri în poziţie de unu la unu cu portarul. Poate că dacă n-am fi ratat atît de mult, scorul ar fi fost mult mai strîns. Cum ne apropiam la 4 sau 5 goluri, cum începeam să ratăm, iar ele înscriau apoi gol după gol", a declarat imediat după meci antrenorul Romeo Ilie.

Fetele vor reveni la Buzău în această noapte, mîine, joi, au zi liberă şi se vor întoarce la Sf. Gheorghe vineri, pentru al doilea meci din grupă, cu Danubius Galaţi. Tot astăzi, într-un meci din Grupa A, Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSU Reşiţa cu 32-23.


Etichete: baraj |  Buzău |  Minaur |  primul |  şansă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU