24 [MAR 17] SPORT Buzau
Vineri, 24 martie 2017

MONDEN: Poveşti despre Gloria Buzău

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1406 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

În această seară, la MONDEN, două glorii ale fotbalului buzoian vorbesc despre anii petrecuţi la clubul de fotbal din Crâng. 

Succesul echipei din 1977 de a promova în Liga 1 este rememorat de cei doi invitaţi. Detalii de la vestiare, celebrarea succesului, popularitatea jucătorilor de fotbal, aduceri aminte despre cei mai în forţă competitori, cele mai savuroase deplasări şi goluri de efect vor face emisiunea din această seară. Mircea Constantin şi Dobre Gheorghe sunt invitaţii de la 20.30, pe Focus TV Buzău şi Vrancea, la MONDEN. În continuarea acestui interviu, Karla Lucuţă îl va avea invitat pe Ion Ghiţă, cunoscut comentator de sport. Vocea lui a fost auzită la radio de mii de microbişti, înainte de 1989. Între ’83 şi ’87 era cel care comenta partidele. La 82 de ani, Ion Ghiţă are acelaşi debit verbal şi aceeaşi exuberanţă. Îşi aminteşte în detaliu fiecare deplasare şi întâlnire cu crainici ai generaţiei de aur şi echipe care au scris istorie. Totul a început în 1970, iar astăzi ajunge la MONDEN.


MONDEN este o emisiune prezentată de Karla Lucuţă, ce pune pe sticlă în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30 pe Focus TV poveşti de viaţă impresionante, arată oamenii aşa cum sunt ei şi merge pe drumul unor locuri cu tradiţii şi obiceiuri.


Etichete: Buzău |  despre |  Gloria |  MONDEN |  Poveşti
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU