25 [SEP 16] SPORT Buzau
Duminică, 25 septembrie 2016

Handbal masculin! HC Buzău, punctaj maxim.

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1481 vizualizari 1 comentariu mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Punctaj maxim pentru echipa masculină de handbal după disputarea a două etape din noul sezon al Diviziei A.

Începută în forţă, cu o victorie pe terenul celor de la LPS Piatra Neamţ (25-20), noua stagiune a continuat pentru HC Buzău cu un alt succes, obţinut sîmbătă, în Sala Sporturilor, împotriva lui Danubius Galaţi, formaţie retrogradată din Liga Naţională. După o primă repriză mai echilibrată, încheiată cu un avantaj minim de gazde, 13-12, a urmat o parte secundă în care buzoienii s-au desprins de adversari şi au încheiat cele 60 de minute la o diferenţă de 4 goluri, 31-27. HC Buzău, alături de CSM 2 Bucureşti şi HC Farul Constanţa sînt cele 3 formaţii care au maximum de puncte după primele 2 etape şi compun, despărţite de golaveraj, podiumul Seriei A. Runda viitoare, sîmbătă, 1 octombrie, băieţii vor evolua în deplasare cu AHC Dobrogea Sud 2 Constanţa.  

A revenit CSM Ploieşti! 

După ce a transmis, la începutul săptămînii trecute, marţi, către Federaţia Română de Handbal o înştiinţare privind retragerea echipelor de handbal feminine şi masculin din Liga Naţională, respectiv Divizia A, a doua zi CSM Ploieşti a anunţat că a revenit asupra deciziei. 

Conform csmploiesti.ro, “în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al Clubului, desfăşurată astăzi (n.r. miercuri), s-a decis continuarea activităţii celor două echipe de handbal seniori! Astfel, după ce s-a discutat şi la Federaţia Română de Handbal, care fusese anunţată, ieri, că echipele de la CSM Ploieşti se retrag din cele două competiţii în care participau – Liga Naţională, cea feminină, respectiv Divizia A, echipa de băieţi – s-a stabilit că ambele formaţii vor continua să evolueze în cele două eşaloane”.
Etichete: Buzău |  Buzău |  Danubius |  Diviziei |  etapă |  Galaţi |  maxim |  punctaj |  Sîmbătă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Amator de sport
26 septembrie 2016
Anuntati si voi de vinerea asemenea evenimente! Ceva gen : Unde mergem? Acolo anuntati evenimente sportive ,culturale ,etc. Multumesc!


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU