09 [IAN 17] SPORT Buzau
Luni, 09 ianuarie 2017

Handbal! Roxana Tabarcea nu forţează revenirea

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1286 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

De parcă n-ar fi avut şi aşa un lot limitat numeric, Handbal Municipal a fost obligată să se descurce aproape întreg sezonul de toamnă fără Roxana Tabarcea, una din jucătoarele polivalente ale echipei, nevoită să suporte o operaţie de menisc. Intervenţia chirurgicală a fost o reuşită, iar Roxana se află acum în plin proces de recuperare, însă n-a scăpat în totalitate de probleme. De aceea nu va forţa o revenire pe teren, aşteptînd să se recupereze complet. 

"La momentul de faţă mă simt destul de bine, nu pot să spun că sînt recuperată complet. M-am operat de menisc şi la operaţie doamna doctor mi-a spus că am şi ligamentul parţial rupt, subţiat. Probabil că dacă nu mă voi opera, pentru că aşa mi s-a zis, că ar trebui să mă operez dacă vreau să continui cu handbalul, însă eu n-am vrut să mă operez şi dacă nu mă operez va trebui să-mi iau o orteză specială pentru genunchi. Nu ştiu exact cînd voi reveni, depinde şi de cum mă simt, dar sper ca din retur să fiu aptă de joc complet", a spus Roxana.

"Nu vă puteţi imagina prin ce-am trecut!"

Din cauza problemelor medicale, Roxana Tabarcea a fost nevoită să-şi susţină colegele de pe margine în meciurile pe care echipa buzoiană le-a susţinut în această perioadă. Cel mai greu a spus că i-a fost la meciurile derby cu Rapid şi Dinamo, care au fost trăite la intensitate maximă. "Nu puteţi să vă imaginaţi prin ce-am trecut pe bancă şi în tribune, mai ales la cele mai importante meciuri, dar am sperat că o să fiu bine şi asta mă rog în continuare, să mă fac bine şi să pot să fiu din nou alături de ele", a mai spus Roxana.  Etichete: Handbal |  nuforteaza |  revenirea |  Roxana |  Tabarcea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU