08 [MAR 17] SPORT Buzau
Miercuri, 08 martie 2017

Handbal Municipal, fără riscuri asumate în faţa unui adversar modest

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 972 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Handabal Municipal n-a dorit să-şi asume nici un risc în meciul de duminică seara, de la Sala Sporturilor, împotriva unei adversare mai mult decît mo­des­te, CSU Tîrgovişte. Chiar dacă era clar că buzoiencele n-aveau cum rata victoria, nimeni n-a intrat pe teren cu gîndul că partida era deja cîştigată, atitudine remarcată la final de antrenorul Romeo Ilie. Mai mult, tehnicianul H.M.-ului crede că în jocul pe care l-a cîştigat la pas, 40-18, echipa sa a vrut să arate şi că eşecul de la Piatra Neamţ nu a fost decît un accident. „Ţinînd cont de faptul că echipa din Tîrgovişte era cotată ca fiind una foarte slabă, normal că şi noi am tratat-o ca atare. De data aceasta, n-am mai tratat-o superficial şi rezultatul s-a văzut. Bineînţeles, şi dorinţa de a-şi spăla greşelile de la Piatra Neamţ şi-a spus cuvîntul şi toate jucătoarele au intrate montate, cu gîndul de a-şi dovedi adevărata valoare pe teren”, a spus Romeo Ilie.

Anca Ionescu, bucuroasă şi pentru fani 

Pe lîngă satisfacţia unui meci reuşit şi a unei victorii, fetele s-au arătat mulţumite că au putut să le ofere fanilor care au venit în număr foarte mare la Sală un spectacol frumos.  „Un meci uşor, am încercat să facem şi un pic de spectacol, e adevărat mai mult cu ratările decît cu aerienele sau alte modalităţi de a arunca, dar una peste alta s-a văzut clar diferenţa, am cîştigat şi am făcut ca spectatorii să plece fericiţi acasă”, a spus căpitanul lui Handbal Munici­pal, Anca Ionescu.

Cristiana Ciuplea: „Un meci plăcut, ne-am revenit după Piatra Neamţ”

Cristiana Ciuplea a dezvăluit că fetele au aşteptat în mod special partida cu CSU Tîrgovişte, pe care ştiau că o vor cîştiga, pentru a trece mai repede peste eşecul de la Piatra Neamţ.  „A fost un meci plăcut, toate săptămîna am fost relaxate, ne-am dorit foarte mult victoria aceasta după eşecul de la Piatra Neamţ, am fost foarte dezamăgite atunci, dar bine că ne-am revenit”, a spus Cris. Despre suporteri? „Mi-a plăcut foarte mult, mă bucur că au venit în număr mare, chiar la un meci mai uşor şi îi aşteptăm în continuare să vină tot în număr foarte mare”.  

Etichete: adversar |  asumate |  Handbal |  modest |  Municipal |  riscuri
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU