BREAKING NEWS Buzau
03 [SEP 13] SPORT Buzau
Marţi, 03 septembrie 2013

Gloria vs. FC Clinceni, în turul 5 al Cupei României

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1312 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Adversar dificil pentru Gloria în turul 5 al Cupei României. 

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, fotbaliştii buzoieni vor întîlni pe stadionul din Crîng gruparea ilfoveană FC Clinceni, fosta ACS Buftea. 

Echipa din Clinceni, pe care Gloria o va înfrunta şi în campionat, este socotită una dintre pretendentele la promovare, avînd în lot numeroşi fotbalişti cu experienţă, precum fraţii Arman şi Artiom Karamyan, fostul stelist Stelian Stancu, dar şi pe foştii jucători ai Gloriei Dorinel Popa şi Emanuel Mbella. 

În plus, la Clinceni evoluează şi atacantul Clement Pălimaru, dorit în mod expres în această vară în Crîng de Viorel Ion. 
Eliminaţi în meciul din turul 4, cîştigat cu 3-2 în faţa celeilalte formaţii din Clinceni, divizionara C Inter, Pălimaru şi Mbella nu vor putea juca însă la Buzău, fiind suspendaţi. 

Gloria s-a calificat în turul 5 al Cupei României după victoria cu 2-1 obţinută pe terenul lui FC Păpăuţi. 

Dacă va trece de FC Clinceni, Gloria va ajunge în 16-imile de finală ale Cupei, fază în care, alături de cele 14 echipe caliificate din turul 5 se vor afla şi cele 18 echipe din Liga I. 

Tragerea la sorţi a acestor partide va avea loc luni, 16 septembrie, la Casa Fotbalului, iar meciurile din această fază se vor juca pe 24 şi 25 septembrie. Etichete: Clinceni |  Cupa |  României |  Gloria
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU