09 [MAI 13] SPORT Buzau
Joi, 09 mai 2013

Gloria întîlneşte mâine în deplasare pe Juventus Bucureşti

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 990 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Victoria şi garanţia unei echipe care se va bate la promovare sezonul viitor. Asta îşi doreşte Gloria mîine seară, în penultimul joc din acest campionat, în care va întîlni în deplasare pe Juventus Bucureşti. Tocmai de aceea, echipa din Crîng a anunţat că va trata cu maximă responsabilitate disputa din Colentina, chiar dacă nu se mai pune problema unei mize anume. 

„Tratăm meciul cu toată responsabilitatea! Chiar dacă la momentul acesta este unul de orgoliu, este un joc care are ca scop principal acumularea celor 3 puncte, dar şi de a oferi o garanţie publicului buzoian că echipa se află pe un drum bun şi că este aptă să facă performanţă în campionatul următor şi să realizeze ceea ce ne dorim cu toţii, promovarea în Liga a 2-a, promovare care anul acesta a fost ratată”, a declarat Gheorghe Tănase, antrenorul cu portarii al Gloriei. 

Gloria se împacă greu cu ideea ratării promovării în actualul sezon. Regretele sînt cu atît mai mari cu cît evoluţiile din ultima vreme, exceptînd-o pe cea de la Feteşti, au arătat o echipă mult mai bine pusă la punct decît în prima parte a returului.

„Echipa este în progres, atît din punct de vedere tactic, cît şi al coeziunii. Păcat că lucrul acesta s-a întîmplat spre sfîrşitul campionatului, probabil că alta ar fi fost situaţia în clasament dacă reuşeam să formăm mai devreme o echipă competitivă”, a completat Tănase. Partida dintre Juventus Bucureşti şi Gloria Buzău se dispută de la ora 18.00 şi va fi transmisă în format live text pe portalul sansanews.ro.  Etichete: fotbal |  Juventus |  liga III |  Gloria
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU