10 [FEB 16] SPORT Buzau
Miercuri, 10 februarie 2016

Gloria a cîştigat şi al doilea meci amical al iernii

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1192 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Gloria şi-a continuat ieri dimineaţă seria meciurilor test din inter-sezon. Într-o partidă care a avut loc pe terenul de la Stadionul de Atletism, echipa buzoiană a întîlnit divizionara C călărăşeană Înainte Modelu. 

Faţă de precedentul amical, de vinerea trecută, cu divizionara D locală Metalul, cînd a folosit cu precădere jucătorii aflaţi în probe, de data aceasta Viorel Ion a apelat din start la o parte din artileria grea, Vlaicu, Vîrtej, Iordache, Dedu, Nini Popescu, Burlacu şi Răduca, singurii păstraţi dintre noii veniţi în primul 11 fiind portarul Andrei Preda şi mijlocaşul Raul Krausz. Dar chiar şi aşa, în prima repriză iniţiativa a aparţinut mai mult oaspeţilor, care au şi marcat încă din start: 0-1. 

După pauză însă, alt scenariu. Gloria începe furtunos, nou intraţii Bobe şi Danciu irosind două mari ocazii de gol şi prevestind parcă reuşita golgeterului Clement Pălimaru, din penalty, în urma unui fault comis tot asupra sa, 1-1. Buzoienii pun stăpînire totală pe joc, Vlaicu nimereşte bara, plus o altă ocazie a lui Pălimaru, care îşi va face din nou datoria cu 20 de minute înainte de final, cînd înscrie din nou, scăpat singur cu portarul advers: 2-1! Etichete: amical |  cîştigat |  doilea |  Gloria |  iernii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU