03 [NOV 17] SPORT Buzau
Vineri, 03 noiembrie 2017

FOTBAL Atacăm liderul!

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1346 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Cel mai interesant meci al etapei a 11-a şi, fără îndoială, şi al finalului de tur, este găzduit sîmbătă după-amiază de terenul sintetic din Crîng. Două dintre cele mai bune echipe din serie, campioana Buzăului şi cea a Capitalei, Metalul şi Progresul Spartac, se întîlnesc într-o partidă ce se anunţă extrem de atractivă.             De o parte stă echipa lui Vali Stan, singura din serie care nu a cunoscut pînă acum înfrîngerea, ocupanta locului 3, iar de cealaltă lidera clasamentului, formaţie care a pierdut un singur joc de la începutul campionatului, cu Axiopolis Cer­navodă, pe teren propriu (2-3), iar într-un altul a remizat, 2-2 în deplasare cu FC Voluntari 2. În rest, 8 victorii pentru bucureşteni, care au, alături de FCSB 2 şi Unirea Slobozia, cel mai productiv atac din serie, 39 de goluri. Dar şi buzoienii au, la rîndul lor, un atu la fel de important, Vali Stan construind o apărare ce nu a primit pînă acum decît 6 goluri! Amănunte care, puse cap la cap, completează imaginea unui veritabil derby, poate peste nivelul meciurile pe care Metalul le-a mai disputat pînă acum pe teren propriu, cu Unirea Slobozia şi Farul Constanţa, cu ambele terminînd la egalitate, şi comparabil cu cel de săptămîna viitoare, cînd la Buzău va veni Axiopolis Cernavodă! 
Ce vrea Patrick
Prin vocea căpitanului Patrick Benga, Metalul şi-a fixat un obiectiv îndrăzneţ de final, să termine turul neînvinsă: "Eu mi-am propus un obiectiv, care poate părea îndrăzneţ la momentul de faţă, dar pînă acum nu m-am înşelat şi mi-aş dori ca pînă la sfîrşitul turului să nu luăm bătaie. Chiar dacă vom face 3 egaluri în ultimele 3 etape, nu este absolut nici o problemă. Noi ne bucurăm de fiecare punct cîştigat şi pentru noi fiecare punct cîştigat înseamnă un merit pe care îl au băieţii pentru munca pe care au depus-o începînd de acum 2 ani". După disputa cu Progresul Spartac, Metalul va mai juca, tot pe teren propriu, cu Axiopolis Cernavodă şi, în ultima etapă din tur, în deplasare la Tulcea. 
CSM Rm. Sărat, la Modelu
Şi CSM Rm. Sărat va juca tot sîmbătă în această etapă. Rîmnicenii vor întîlni în deplasare echipa călărăşeană Înainte Modelu, de unde speră să nu se întoarcă cu mîna goală. Precedenta deplasare, de la Tulcea, le-a adus băieţilor lui Marius Tîrîlă 3 puncte. 


Etichete: Atacăm |  FOTBAL |  liderul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU