30 [DEC 15] SPORT Buzau
Miercuri, 30 decembrie 2015

Fetele de la Handbal Municipal, cele mai grăbite în noul an!

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1497 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Primele zile ale noului an le vor găsi pe fetele de la Handbal Municipal la startul pregătirilor pentru retur. Luni după-amiază, pe 4 ianuarie, antrenorul Romeo Ilie îşi va aştepta jucătoarele la primul antrenament din 2016, ocazie cu care se va intra, totodată şi în linie dreaptă cu pregătirile pentru primul meci oficial al anului. Sîmbătă, pe 16 ianuarie, Handbal Municipal întîlneşte în deplasare pe CSU Tîrgovişte, în prima etapă a returului Diviziei A. Între timp, clubul a reuşit să termine anul fără datorii şi să achite fetelor şi drepturile financiare cuvenite, sume atrase din mediul privat, mai mult, fiind acoperită şi luna ianuarie. „Mulţumim sponsorilor noştri care, pe final de an, ne-au ajutat să nu avem nici o datorie. Şi avem acoperită şi luna ianuarie, una mai dificilă pentru toată lumea din perspectivă financiară”, a confirmat preşedintele Ştefan Miloş.

Rămîne Delia Bohotici, tratative cu alte 3 jucătoare

Handbal Municipal a acontat pînă acum o singură jucătoare, portăriţa Delia Bohotici, care va rămîne, într-o primă fază, pînă la finalul campionatului după care cele două părţi se vor aşeza din nou la masa negocierilor pentru continuarea sau nu a colaborării. În vizorul echipei buzoiene se mai află încă 3 jucătoare, din care o portăriţă, cu care se poartă deocamdată tratative. De menţionat că în această pauză de iarnă au părăsit echipa două jucătoare, portăriţa Carmen Tănase şi interul Oana Bidaşcu. 

Turneul de la Piteşti, cu o singură condiţie

Handbal Municipal a disputat în această pauză competiţională, pînă acum, un singur meci de verificare, marţea trecută, pe terenul prim divizionarei CSM Ploieşti (28-42). Pînă la startul returului, echipa buzoiană mai are în plan participarea la un turneu amical organizat la Piteşti de colega de eşalon SCM, pe 8 şi 9 ianurie. Handbal Municipal a confirmat prezenţa, cu o singură condiţie, ca la turneu să participe 4 echipe.  Etichete: Fetele |  grăbite |  Handbal |  Municipal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU