14 [NOV 18] SPORT Buzau
Miercuri, 14 noiembrie 2018

Cum merg lucrările la viitoarea bază sportivă LPS

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
3 voturi 4358 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Lucrările la viitoarea bază sportivă LPS avansează într-un ritm spectaculos. La nici două luni de cînd prima cupă de excavator a muşcat din terenul năpădit de buruieni şi ajuns o imensă groapă de gunoi, transformarea este impresionantă.         
Terenul central, "perla coroanei" viitoarei baze sportive a fost igienizat, nivelat, îndreptat şi, de curînd, însămînţat. În cîteva zile, odată terminate şi lucrările la puţul de apă care va asigura irigarea subterană, suprafaţa va fi şi irigată, astfel că, de săptămîna viitoare, sînt aşteptate să răsară deja primele fire de iarbă. Urmează, apoi, marcajele şi împrejmuirea. În curînd vor sosi şi cele 5 vestiare mobile, toate urmînd a avea apă caldă, toaletă şi grup sanitar. În paralel vor începe şi lucrările la terenul sintetic, ce va fi dotat cu o mantinelă specială, cum există şi la baza FCSB de la Berceni, de mare ajutor în antrenamentele de iniţiere ale celor mai mici fotbalişti.  
"Sîntem în grafic cu lucrările! Am nivelat terenul, l-am îndreptat, l-am semănat, urmează procedura pentru irigarea lui, cam tot ceea ce a trebuit făcut pentru perioada de toamnă s-a cam terminat de făcut. Aşteptăm acum următoarea etapă, să putem să-l împrejmuim, să vină şi vestiarele, care şi acestea au fost comandate. Avem, aşadar, două terenuri, unul regulamentar, de 105/70, unul regulamentar pentru categoria U13, de 70/50, iar pentru iniţere o să facem un teren sintetic 30/23, care ne va fi de folos atît pentru copiii aflaţi la iniţiere, cît şi pentru timpul ploios, anevoios, pentru a ne putea desfăşura antrenamentele, chiar dacă terenul este mic. Să sperăm că undeva în primăvara anului viitor vom inaugura această bază sportivă" - Cătălin Cighir, director LPS Buzău.Etichete: lucrările |  sportivă |  viitoarea
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 1   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU