11 [MAR 15] SPORT Buzau
Miercuri, 11 martie 2015

Crîngul, rezervă pentru Ghencea! Steaua a trecut arena Gloriei ca a doua variantă în dosarul de licenţiere pentru 2015-2016

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
2 voturi 1127 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro
Crîngul, rezervă pentru Ghencea!


Dan Tulpan: "Le-am dat acceptul!"
Logic, înaintea întocmirii şi a depunerii dosarului de licenţiere pentru următorul sezon al Ligii I, 2015-2016, conducerea Stelei a cerut acceptul Gloriei pentru a nominaliza arena din Crîng în acte. "Le-am dat acceptul pe loc, am semnat, depinde acum de ce se va întîmpla în vară, cum îşi vor rezolva ei situaţia din Ghencea", a declarat preşedintele Gloriei, Dan Tulpan. 


Steaua a decis să includă stadionul din Crîng în do­sarul de licenţiere pentru sezonul următor!                                 
Arena Gloriei reprezintă varianta de rezervă în cazul în care echipa campioană va fi nevoită să părăsească stadionul din Ghencea în urma divergenţelor cu Ministerul Apărării Naţionale. 

Steaua a încheiat un nou acord de închiriere a stadionului Ghencea în urmă cu două luni, însă acesta este valabil doar pînă la finalul sezonului, cînd termenii contractului vor fi renegociaţi. Gazeta Sporturilor a scris ieri că oamenii din conducerea Stelei se tem că litigiul cu Armata în privinţa mărcii ar putea avea şi alte implicaţii, una dintre acestea fiind evacuarea de pe arena tradiţională, iar patronul Gigi Becali se teme că cei de la Ministerul Apărării vor avea pretenţii financiare mai mari, pe care nu le va putea satisface. În urmă cu 4 ani, tot după o dispută cu Armata, Steaua a fost nevoită se se mute pe mai multe stadioane din ţară, "roş-albaştrii" jucînd atunci „acasă” la Constanţa, Ploieşti, Cluj şi Buzău.

Steaua a evoluat ultima dată pe stadionul din Crîng în octombrie 2011, într-o partidă cîştigată, 2-1 cu Oţelul Galaţi. 


Etichete: buzau |  crang |  fotbal |  Ghencea |  Gloria |  liga 2 |  stadion |  sport
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU