29 [OCT 14] SPORT Buzau
Miercuri, 29 octombrie 2014

Crîng Trophy - Turneul Campionilor! Cele mai bune 16 echipe U9 vin la Buzău!

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 1465 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro
Crîng Trophy - Turneul Campionilor! Cele mai bune 16 echipe U9 vin la BuzăuEveniment fără precedent în fotbalul juvenil buzoian! Timp de 3 zile, de sîmbătă şi pînă luni inclusiv, cele mai bune 16 echipe din România cu jucători născuţi în 2005 îşi dau întîlnire la Buzău pentru cea de-a treia ediţie a Trofeului Crâng Trophy. Competiţia este organizată de Viitorul Buzău şi finanţată de RER Ecologic Service şi se va disputa pe stadionul Gloria. Nu vor lipsi de la turneu echipe precum Academia Hagi, Luceafărul Cluj, campioana en titre la acest nivel de vîrstă, LPS Mircea Eliade Bucureşti, CSU Craiova, Petrolul Ploieşti şi, bineînţeles, Viitorul. Turneul va debuta sîmbătă, de la ora 10 şi 30 de minute, zi în care se vor disputa meciuri în cele 4 grupe. Duminică, competiţia va continua cu restul meciurilor din grupe şi cu sferturile de finală, iar luni sînt programate semifinalele şi cele două finale.


Grupa A
LPS Mircea Eliade Bucureşti
Şcoala de fotbal „Toni Doboş” Bucureşti
Sporting Club Vaslui
Aerostar Bacău

Grupa B
Academia Gheorghe Hagi
Viitorul Buzău
Petrolul Ploieşti
Steaua Bucureşti

Grupa C
Luceafărul Cluj
Regal Atletico de Madrid
Petrolul ’95 Ploieşti
Sport Team Bucureşti

Grupa D
CSU Craiova
Juniorul Bucureşti
FC „Dănuţ Coman” Piteşti
Juniorul Braşov


Liviu Mocanu: „Am adunat toată crema de la 2005!”

Ediţia a 3-a a turneului Crîng Trophy reprezintă o provocare imensă pentru organizatori. Eforturile lor de a aduce la Buzău tot ceea ce are mai valoros fotbalul românesc la această categorie de vîrstă (2005), au fost încununate cu succes, cu toate că tratativele nu au fost deloc uşoare. „Este, într-adevăr, cel mai puternic turneu la o grupă de vîrstă pe care îl face cineva în România. Mai sînt competiţii în ţară, destul de multe, dar nici una n-a reuşit să adune toată crema, toate echipele bune din ţară. Academia Hagi, Luceafărul Cluj, care este campioana României la grupa 2005, Mircea Eliade Bucureşti, echipa Stelei şi campioana Bucureştiului, Craiova, iarăşi o echipă foarte tare, pînp la urmă au acceptat cu toţii să vină pentru că şi-au dat seama că se va organiza, valoric vorbind, cea mai tare competiţie”, a declarat Liviu Mocanu, directorul general al RER Ecologic Service, sponsorul oficial al competiţiei.

Invitaţi de la FRF!

Amploarea evenimentului este dată şi de prezenţa la Buzău, în ultima zi, a finalelor şi a festivităţii de premiere, a unor reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal. Anunţul a fost făcut de Cristi Lupu, referent zonal FRF: „Federaţia, prin sectorul de copii şi juniori, încurajează foarte mult aceste acţiuni şi ne bucură că s-a reuşit un asemenea eveniment. Avem promisiunea că vom avea pe perioada turneului, la finale şi la festivitatea de premiere invitaţi surpriză din cadrul Federaţiei, care să facă cinste acestui eveniment!”.

Premii generoase la final

Performanţele vor fi răsplătite la final cu premii extrem de generoase. Primele patru clasate vor primi cupe, diplome şi medalii, pe lîngă premiile constînd în echipament sportiv de calitate, marca Adidas. De asemenea, vor mai fi acordate şi premii individuale, pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi golgeterul competiţiei.Etichete: Buzău |  Campionilor |  Crîng |  echipe |  Trophy |  Turneul
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU