30 [IUL 19] SPORT Buzau
Marţi, 30 iulie 2019

Buzăul, gazda a trei evenimente sportive de talie mondială

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2149 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Buzăul va fi gazdă a două evenimente sportive de talie mondială. Consilierii locali au aprobat marți proiectul prin care Primăria va sprijini organizarea unui Campionat European și a unei Cupe Mondiale de modelism și rachetomodelism. Cele 2 evenimente care vor fi organizate în Buzău vor reuni participanți din mai multe țări europene și nu numai.

Consilierii locali au aprobat marți  proiectul de hotărâre și cu o suplimentare de 50.000 de lei a bugetului inițial alocat, şi aceasta pentru că în competiţie s-au înscris echipe care nu îşi manifestaseră inițial intenţia de participare, inclusiv o delegație din Statele Unite ale Americii. Edilii dau asigurări că sunt pregătiți să facă față cu fruntea sus celor 2 evenimente, mai ales că este prima dată când Buzăul va organiza un astfel de eveniment.
”Un lucru extraordinar, un  eveniment internațional,  o onoare pentru Buzău, pentru a ne prezenta bine am făcut o asociere care a fost votată marți în ședința CLM.  Vom avea anul acesta Campionatul European și etapa de Cupa mondială, s-au înscris 21 de țări și suplimentar  va participa, în afara concursului, o echipă de 12 rachetomodeliști din SUA iar anul viitor vom avea campionat mondial aici”, a anunțat primarul Toma.
Cele două competiții, Campionatul European și etapa de Cupă Mondială,  se vor desfășura în perioada 21 – 30 august 2019.

    
 

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU