30 [IAN 18] SPORT Buzau
Marţi, 30 ianuarie 2018

Ar fi bomba-bombelor: Se vinde marca

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 2584 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Serialul derulat pe mai multe episoade, al licitaţiei pentru bunurile fostului club de fotbal Gloria Buzău, aflat în faliment, ar putea ajunge, în curînd, la final. Cel mai important obiect al licitaţiei, emblema Fotbal Club Gloria, evaluată în acest moment la suma de 162.000 lei (exclusiv TVA), o scădere totală faţă de estimarea iniţială cu 20%, a devenit, în sfîrşit, interesantă!

Există o ofertă, deocamdată verbală, deci nimic scris, dar mai multe surse diferite din lumea fotbalului spun că nu ar mai dura mult, iar oferta ar ajunge, şi în scris, pe masa lichidatorului judiciar EVA CONT SPRL. Ce este foarte sigur este că interesul nu vine din partea clubului înfiinţat vara trecută de Primărie şi care a preluat, din mers, denumirea "Gloria Buzău". Conform unor jurişti contactaţi de Şansa, dacă vînzarea mărcii se va concretiza în cele din urmă, cumpărătorul ar avea tot dreptul să ceară clubului Primăriei schimbarea de urgenţă a numelui! De altfel, vestea apariţiei unui posibil cumpărător al mărcii a ajuns şi la urechile oficialilor SCM Buzău, intraţi în alertă maximă! 
Un nou termen al licitaţiei, pe 9 februarie  Licitaţia pentru bunurile mobile şi imobile ale fostului club de fotbal Gloria va continua cu un al treilea termen în acest an, după ce, la cel de vineri, nu şi-a manifestat din nou, nimeni, interesul. Reamintim că Adunarea Creditorilor, întrunită pe finalul anului trecut la solicitarea lichidatorului judiciar EVA CONT SPRL a decis ca licitaţia să continue cu încă 4 termene, preţul bunurilor scoase la vînzare urmînd să scadă din nou, cu 10%, o scădere totală de 20 % faţă de estimarea iniţială. 
Al treilea termen din noul pachet va fi programat vineri, 9 februarie, la ora 10.00, la sediul lichidatorului judiciar din Piaţa Daciei, Bloc E, Scara D, Ap. 5 bis, parter. Pînă acum au fost 10 termene ale licitaţiei, împărţită în două etape a cîte 4, plus cele de pînă acum din acest an.

Bunurile scoase la licitaţie la valorile actuale:

- bunuri necorporale (emblemă club Fotbal Gloria) = 162.000 lei (exclusiv TVA) - amenajări terenuri (fotbal 1+2) = 89.717 lei (exclusiv TVA) - amenajări construcţii (garaj, centrală termică, birouri) = 160.568 lei (exclusiv TVA) - bunuri mobile inst. echipamente, ş.a. = 13.532 lei (exclusiv TVA) - bunuri mobile ob. inventar, ş.a. = 20.938 lei (exclusiv TVA)
TOTAL: 446.755 lei (exclusiv TVA)
Aceste bunuri sînt scoase la vînzare engros la o valoare totala de 357.404 lei (exclusiv TVA), preţ redus cu 20% faţă de valoarea pe fiecare bun scos la vînzare (conform raportului de evaluare şi Procesului Verbal al Adunării Creditorilor). În cazul în care se fac oferte de cumpărare la grupe de bunuri (emblemă, amenajări terenuri şi construcţii, etc), acestea se vor vinde individual la preţul evaluat specificat mai sus. Virarea în contul debitoarei a taxei de participare de 0,1% din preţul de pornire şi a garanţiei de participare de 10 % din preţul de pornire, pînă la ora începerii licitaţiei, reprezintă condiţii obligatorii de participare la licitaţie. Condiţiile de participare la licitaţie, descrierea şi evaluarea bunurilor, se pot consulta în raportul de evaluare aflat la lichidator. În cazul neadjudecării, licitaţia se va repeta la fiecare două săptămîni (14 zile de la data primei licitaţii), la aceeaşi oră şi în acelaşi loc.
Etichete: bomba |  bombelor |  Buzău |  Gloria |  marca |  vinde
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU