10 [SEP 14] SPORT Buzau
Miercuri, 10 septembrie 2014

Antrenorul Gloriei: 'Lucrurile sunt foarte grave!'

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
1 vot 1195 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro
Antrenorul Gloriei: 'Lucrurile sunt foarte grave!
foto: Adrian Soare

Gloria se străduieşte să ţină pasul cu adversarele din campionat, cele mai multe dintre ele cu o situaţie financiară de invidiat, cu jucători plătiţi la zi ori cu restanţe salariale de maxim o lună sau două. 

Antrenorul Viorel Ion a tras un nou semnal de alarmă, oare al câtelea?, legat de problemele cărora le face faţă din ce în ce mai greu. Viorel a dezvăluit marţi seară, după meciul de Cupă cu Brăila, că clubul a intenţionat să le ofere jucătorilor o primă în urma victoriei din prima etapă, 2-1 în Crâng cu SC Bacău. Intenţie rămasă însă nematerializată. „Lucrurile sunt foarte grave! Le-am promis că le dau şi lor o primă după meciul cu Bacău, dacă nu dăm salarii, măcar o primă să ia şi ei, dar n-am reuşit. Este din ce în ce mai greu să motivezi jucătorii. Puneţi-vă în situaţia lor, că aveţi şi voi familii şi vă vin facturi acasă! Cum să te concentrezi la fotbal când n-ai cu ce să le plăteşti?”, a spus antrenorul Gloriei.

Felicitări pentru galerie

Gloria a fost susţinută în meciul de Cupă de marţi şi de o galerie destul de numeroasă, aproximativ 70 de tineri luând loc în peluza dinspre Crâng. Prezenţa lor a fost o surpriză pentru antrenorul Viorel Ion care i-a felicitat pe băieţii din galerie şi le-a transmis că îi aşteaptă alături de echipă şi la următoarele meciuri: „Vreau să le mulţumesc şi să îi felicit şi cred că se formează un grup de copii foarte buni, nu cu scandări aiurea. Chiar vreau să-i ţinem aproape şi să formeze o galerie şi mai numeroasă”.


Etichete: crang |  galeria |  liga 2 |  gloria
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU