24 [FEB 14] SOCIAL Vrancea
Luni, 24 februarie 2014

Uite unde se pot angaja vrâncenii!

Claudia Toader alte articole de Claudia Toader
0 voturi 2403 vizualizari 0 comentarii claudiatoader@sansanews.ro
Uite unde se pot angaja vrâncenii!

Piaţa muncii din Vrancea pare să se dezgheţe. După o săptămână cu o ofertă extrem de săracă pentru şomeri, ori pentru cei care vor să-şi schimbe slujba, numărul posturilor vacante din judeţ s-a dublat. Sunt nu doar mai multe, ci şi diversificate, înregistrîndu-se chiar o premieră absolută.  


Spitalul din Adjud are nevoie de un preot care să slujească în capela unităţii, iar postul vacant a fost anunţat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Asta înseamnă că, dacă se va găsi un doritor, preotul va deveni bugetar.  Acestora li se adaugă alte zeci de posturi mult mai bine plătite, în ţările Uniunii Europene.


"AJOFM Vrancea are în evidenţe un număr de 335 de locuri de muncă, şi anume: ingineri, educatoare, asistent medical, bucătar, analist financiar, senior programator, doctor oftalmolog, mecanic biciclete, şi constucţii pentru străinătate. facem precizarea că aceste locuri pentru construcţii sunt în Austria, iar condiţia pentru accesarea postului este ca angajatul să cunoască limba germană şi limba engleză la nivel mediu", a declarat  purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Daniela Brihoianu.


Statele europene au nevoie de oameni cu meserii diverse, pentru care companiile angajatoare sunt dispuse să plătească salarii de mii de euro.Etichete: angajari |  locuri de munca |  someri |  ajofm
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU