23 [IUN 13] SOCIAL Suceava
Duminică, 23 iunie 2013

Ziarist lovit de un consilier local

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 2235 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar şef Cristian Papuc, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Poliţia a deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce un bărbat a depus o plângere în care reclamă că, vineri, a fost lovit cu pumnul de un alt bărbat, în parcarea unei pensiuni din Vatra Dornei.

Bărbatul agresat, Mihai Cioată, care este redactor-şef al unui post local de radio şi televiziune, precum şi al publicaţii locale bilunare, a transmis o declaraţie în care precizează că agresorul său este consilierul local Vasile Chiruţă (PNL).

Cioată a menţionat în documentul respectiv că şi-a dat întâlnire cu consilierul local la un restaurant din Vatra Dornei, iar când a ajuns în parcare şi a vrut să coboare din maşină a fost lovit cu pumnul în faţă de Vasile Chiruţă.

După ce l-a lovit, vâzând că i-a provocat o rană, consilierul local s-ar fi oferit să-l transporte la spital pe ziarist, însă acesta l-a refuzat, potrivit documentului citat.

La rândul său, consilierul local a declarat însă că nu l-a lovit pe ziarist cu care este prieten foarte bun şi pe care l-a sprijinit în campania electorală de anul trecut.

Mihai Cioată a candidat ca independent la funcţia de primar al municipiului la alegerile locale de anul trecut.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU