22 [IUL 15] SOCIAL Buzau
Miercuri, 22 iulie 2015

Vezi aici cîte locuri mai sînt libere la liceu

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2637 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
Vezi aici cîte locuri mai sînt libere la lice

La finalul primei etape de admitere la liceu, în Buzău au mai rămas neocupate nu mai puţin de 294 de locuri, în special la liceele tehnologice. Cei 12 elevii nerepartizaţi în prima etapă deoarece nu au completat suficiente opţiuni pe fişa de înscriere vor putea concura pentru a ocupa aceste locuri. Aceştia au medii cuprinse între 8,72 şi 4,20. Joi, 23 iulie este programată cea de-a doua etapă de repartizare computerizată la liceu.  La cea de-a treia etapă va avea loc pe 3 şi 4 septembrie şi se pot înscrie şi corigenţii care vor promova examenul şi vor trece clasa. 

Admişi indiferent de medie

În anul şcolar 2015-2016 au fost ocupate încă din prima etapă de repartizare 2758 de locuri de către elevii buzoieni iar alţe 76 de locuri le-au revenit absolvenţilor de gimnaziu din alte judeţe. Pentru cea de-a doua etapă programată joi au mai rămas disponibile încă 294 de locuri, în special la liceele tehnologice. Cert este faptul că indiferent de medie, elevii au un loc asigurat la liceu. 

Locuri libere

La Colegiul Agricol Dr. “C-tin Angelescu” mai sînt libere 36 locuri la Agricultură 14, Mecanică 13 şi 9 la Protecţia mediului. Liceul Tehnologic „Costin Neniţescu” Buzău mai are 24 de locuri, cîte 12 la Chimie industrială şi Electronică automatizări, Colegiul Tehnic mai are 12 locuri, 3 la Electronică automatizări şi 9 la Mecanică iar la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filipescu” au rămas neocupate 63 de locuri dintre care 26 la Electronică automatizări, 24 la Mecanică şi 13 la Protecţia mediului. 14 locuri sînt la Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil”, 8 la Electronică automatizări şi 6 la Mecanică, 10 la Flilogie la Liceul Tehnologic “Sf. Sava” Berca, 18 locuri la Liceul Tehnologic „Victor Frunză”, Agricultură 9, Industrie alimentară 4 şi Mecanică 5. Liceul Tehnologic Agricol Smeeni 8 locuri la specializarea Agricultură, 12 locuri la Mecanică, Liceul Tehnologic Ruşeţu şi 5 la specializarea Industrie alimentară din cadrul Liceului Tehnologic Meserii şi Servicii. Mai sînt libere 12 locuri la clasa de Mecanică a Liceului Tehnologic Pătîrlagele, 9 locuri la Liceul teoretic Pogoanele la specializarea Matematică Informatică, 27 la Liceul Teoretic Beceni, 13 la Filologie şi 14 la Protecţia mediului şi alte 27 de locuri la Liceul Tehnologic “Henri Coandă”, 14 la Construcţii, instalaţii şi lucrări publice şi 13 la Mecanică. 


Etichete: admitere |  elevi |  liceu |  locuri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU