15h 10' SOCIAL Buzau
Joi, 08 august 2013

Tânărul decedat în accidentul de la Spătaru a fost înmormîntat. Vezi ce spun rudele şi apropiaţii despre Ana Maria şi Cristi VIDEO

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
36 voturi 21798 vizualizari 45 comentarii business2b@focustv.ro
UPDATE [15:10] 09 AUG 2013 › Cristi Cristea, tînărul în vîrstă de 33 de ani care şi-a pierdut viaţa, alături de prietena sa, într-un accident rutier, a fost condus astăzi de familie şi prieteni pe ultimul drum. 

Zeci de oameni au îndurat căldura de afară pentru a-i aduce buzoianului un ultim omagiu, în faţa Bisericii "Sf. Ierarh Epifanie al Ciprului" strîngîndu-se zeci de coroane de flori şi mesaje de adio. Te iubim Cristi, nu te vom uita au fost cuvintele prietenilor şocaţi de dipariţia fulgerătoare a tovarăşului lor. Tînărul a murit într-un tragic eveniment rutier exact în momentul în care mai avea cîţiva kilometric de mers pentru a ajunge acasă. Pe raza localităţii Spătaru, carosabilul ud l-a făcut să piardă controlul volanului, maşina izbindu-se puternic de un copac. Atît el cît şi Ana Maria, tînăra lui prietenă în vîrstă de 22 de ani, au decedat.

Adi Moisoiu, unchi:
"Avea firmă cu mama lui, lucra la firma lui, îi plăcea să conducă, să ajute. Nu avea copil ar fi vrut să-şi facă familie şi cred că în ultimul timp a fost dărîmat de gîndul ăsta, îşi dorea o familie şi copii."


Vali Carabaş, prieten:
"Îi plăcea ce e frumos, îi plăceau maşinile. Era prietenul meu. Eu mă ocup cu maşini de epocă, mă ajuta foarte mult. Mergeam prin Italia, Polonia, Germania şi cumpăram maşini. Era tovarăşul meu. Era un foarte bun bucătar, ştia să gătească, făcea mîncăruri italieneşti, ştia foarte multe reţete italieneşti. Era deosebit. În mintea noastră rămîne viu."

Cristi, alături de prietena sa în vîrstă de 22 de ani, Ana Maria, se întorceau într-o noapte de la Bucureşti. Pe raza localităţii Spătaru, la doar cîţiva kilometri de casă, tînărul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un copac. În condiţiile unui carosabil ud, impactul produs la o viteză de peste 100 de kilometri pe oră a determinat decesul celor doi. Au fost transportaţi de urgenţă la Bucureşti în stare de comă însă medicii nu au mai avut cum să intervină pentru salvarea celor două vieţi. Unchiul tînărului dă vina pe soartă. Doar Dumnezeu şi cei doi tineri ştiu ce s-a întîmplat.

Adi Moisoiu, unchi:
"L-am crescut de mic ca şi pe copilul meu. Un băiat plin de viaţă, bun cu toată lumea. Şi-a iubit ceea ce a luat cu el. Numai ei doi ştiu ce s-a întîmplat, ori neatenţie ori Dumnezeu a vrut să fie împreună."

Cristi împreună cu prietena sa Ana Maria, urmau să se căsătorească. Tragedia de pe DN2 E 85 a pus capăt unei poveşti frumoase smulgînd totodată două vieţi tinere, ambiţioase şi deschise. 
UPDATE [12:41] 09 AUG 2013 › Slujba de înmormântare a tânărului Cristi Cristea s-a terminat. În soborul de preoţi care a săvârşit slujba de la biserica "Sf. Ierarh Epifanie al Ciprului", s-a aflat şi părintele Mihail Milea. Cortegiul se îndreaptă către cimitirul "Sf. Gheorghe", unde va avea loc înmormântarea.

UPDATE [11:06] 09 AUG 2013 › Cristi Cristea, tânărul a cărui poveste continuă să şocheze după ce şi-a pierdut viaţa, alături de prietena sa, într-un accident rutier, va fi condus pe ultimul drum, astăzi.

Pe la căpătâiul său s-au perindat, în ultimele zile, sute de cunoscuţi, prieteni, rude, apropiaţi ai familiei.

Funeraliile tânărului sunt programate cu începere de la ora 11.00, la Biserica „Sf. Ierarh Epifanie al Cipriului”, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul „Sfântul Gheorghe” din municipiul Buzău. 

Ana Maria Cioculescu, iubita lui Cristi, care se afla alături de el în maşină, la momentul accidentului, a fost şi ea condusă pe ultimul drum, sâmbăta trecută. Tânăra, în vârstă de 22 de ani abia absolvise facultatea şi era licenţiată cu nota zece, fiind o tânără de excepţie. Unicul copil al familiei, Ana Maria fusese crescută în spiritul moralei creştine, avea un comportament exemplar. Fata era mângâierea sufletului părinţilor, dar şi bunicilor, fiind singura nepoată. În maşina în care Ana Maria şi Cristi şi-au găsit sfârşitul ar fi trebuit să mai fie o tânără care urma să vină acasă, de la Bucureşti, împreună cu ei, dar care s-a răzgândit în ultimul moment, invocând oboseala. Viteza la volan a trimis la ceruri doi tineri din Buzău. 

Aveau o viaţă împreună şi planuri de căsătorie, dar au părăsit lumea celor vii într-o secundă. S-a întâmplat în momentul în care maşina lor a derapat şi s-a izbit cu violenţă de un pom. În urma lor, prietenii şi rudele, încă în stare de şoc, le plâng soarta. 

Împreună în viaţa pe Pământ, împreună şi în Ceruri. Aceşti doi tineri aveau toată viaţa înainte, dar drumul lor s-a închis brusc, într-un mod fatal. Ana Maria şi Cristi veneau într-o noapte de la Bucureşti. Ploua şi mai aveau câţiva kilometri până acasă. Exact pe drumul dintre Spătaru şi Buzău maşina lor, condusă de Cristi, a derapat pe şoseaua udă şi s-a oprit într-un copac. Impactul, produs la o viteză mare pentru condiţiile de afară, i-a trimis pe amândoi în stare gravă la spital. În comă, amândoi au ajuns la spitale din Bucureşti, dar până la urmă au pierdut lupta pentru viaţă. 

Familiile lor şi prietenii încă nu îşi pot reveni din şoc. 

Finalul unei frumoase poveşti s-a scris brusc şi brutal, iar asta pare fără noimă. Deşi noima este chiar viteza cu care maşina rula pe şosea.

Ana Maria avea 22 de ani, iar prietenul ei, aflat la volan, 33. Amândoi erau cunsocuţi drept oameni plini de viaţă, pasionaţi de distracţie şi foarte sociabili. Cunoscuţii îi vedeau împreună pentru toată viaţa şi se aşteptau în curând la o nuntă. Etichete: Accident |  Autoturism |  Volan |  Accident
Voteaza articolul: bun: 21  |  slab: 15   6

Comentarii

joker
08 august 2013
D-zeu sa-i ierte! Refuz sa cred aceasta tragedie! Dumnezeu sa le dea tarie familiilor
......
08 august 2013
Dumnezeu sa ii ierte... :(
amalia
08 august 2013
Un inger acolo sus tea pazit cand erai tu jos acum tu esti sus si trebuie sa ai grija de familia ta cum a avut ingerul de tine .Dumnezeu sa te ierte cristi!!!!!!!!!
Stingaciu Corina
08 august 2013
Dumnezeu sa ii ierte. Nu te vom uita niciodată Cristi .... :( nu pot sa cred ca este adevărat. :((((((
Jean Blagoi
09 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte. Cristi mi-a fost amic in copilarie. Nu imi vine sa cred.
Georgiana
08 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte !Foarte dureros ,pacat de tineretea lor .
asfag
08 august 2013
in primul rand, nu mai erau impreuna,doar veneau de la Bucuresti impreuna in ideea sa mai discute despre relatia lor, si in al doilea rand i s a oprit acul la 170 km/h, Dumnezeu sa i ierte! Pacat
florin
09 august 2013
cum le stii tu pe toate.... abtinete de la comentarii eronate
aamrc
10 august 2013
nu este un comentariu eronat.. nu mai erau impreuna, iar ea era agasata de insitentele lui...plangea mereu ca o terorizeaza... nunta nu era in plan decat in capul lui.. sa il ierte dumnezeu si sa o odihnesca si pe ea in pace!
jkhjj
10 august 2013
mai bine iti vezi de treaba ta..nimeni nu poate sti ce s-a intamplat acolo...dupa ce s-a intamplat tragedia nu mai are niciun rost nici o vorba..Lasai sa se odihneasca in pace.Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi
yoooooooooooooooo
10 august 2013
aamrc.....lu mai face atatea scenarii lasa-i in pace .... sa stii cev adac nu se iubeau nu plecau impreuna...asta e clar .... o mie de vorbe un ban nu fac ei stiu ce era intre ei si au luat acest secret cu ei .... lasatii sa se odihneasca in pace..... DUMNEZEU SA II AIBE GRIJA DE SUFLETELE LOR....sa se inceteze cu comentariile rautacioase nu isi au rostul.....
Flory
11 august 2013
Asa gandesc unii care nu au in cap decat invidie,rautate si idei rautacioase nicicum nu gandesc, ca asta li se poate intampla si lor stiu doar sa comenteze asta ca au si ei 2 clase si au invatat sa scrie dar nu ce trebuie ci doar ce ii duce graunciorul de creier pe care il au.
yooooo
09 august 2013
nu cred ca asta conteaza....asfag .... ei stiuu cel mai bin e ce afost intre ei...dar nimic nu e intamplator....Dumnezeu sa-i ierte si sa le primeasca sufletele tinere si frumoase langa EL...iar noi sa nu ii mai judecam sau sa ne dam cu parerea....
Bulina
14 august 2013
Eu zic totusi sa va abtineti si sa nu mai va dati cu presupusul despre relatia lor !! Ana era verisoara mea si era o fata de nota 20 , pe baiat nu il cunosc personal si nu vreau sa imi dau cu parerea aiurea pentru ca nu e frumos, dar ca sa intri in curba cu 170km /h nu este deloc normal . Ceea ce s a intamplat este o tragedie , nici nu stiti prin ce trecem toti cei care am iubit o pe Ana . Cel mai bine e sa fim macar o data buni si sa spunem doar \"Dumnezeu sa i ierte !! \" si sa ne abtinem de la comentarii care nu isi au rostul ! Va multumesc !
nicoleta
08 august 2013
Cristi va fi inmormatatvineri pe data de 9 aug
ellenab
09 august 2013
unde o sa fie inmormantat cristi si la ce ora ?
eugenia
08 august 2013
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace ...sper ca acolo unde vor fi acum vor reusi sa faca ceea ce nu au reusit sa faca aici ... \"pe pamant\"
Simona
08 august 2013
Dumnezeu sa ii ierte. Nu meritau asa ceva
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
08 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte si sa le dea multa putere si rabdare parintilor ca sa treca cu bine peste toate greutatile vietii!
Ana Maria
08 august 2013
Dumnezeu sa\'i ierte... Imi pare nespus de rau...
Elena
09 august 2013
Nu poate fi adevarat :((( Cristi cu un suflet atat de bland :( . Ce cruda este soarta cu unii oameni
adrian
09 august 2013
Dumnezeu sa ii ierte. Nu meritau asa ceva
Dragos Andrei
09 august 2013
DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace !
bebebz
09 august 2013
Cam tarziu v-ati gandit sa prezentati aceasta stire stimabililor. Accidentul a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Fata a decedat inca de saptamana trecuta iar el abia acum. Deci de ce nu s-a prezentat cazul de la inceput? Era el o persoana atat de importanta si cu atat de multa influenta? Poate ca daca n-ar fi decedat nici macar nu s-ar fi stiut de acest accident. Cam asta e concluzia. E pacat ca teribilismul la volan continua si la o varsta la care se presupune ca esti matur. Dumnezeu sa ii ierte pe amandoi
iulia
09 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte!
daniel
09 august 2013
DUMNEZEU SA TE IERTE CRISTI! IMI PARE NESPUS DE RAU
Monica
09 august 2013
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!Pe el l-am vazut o data sau de 2 ori in viata ..mai bine il stia tatal meu care avea doar cuvite de lauda la adresa lui !pe ea am vazut-o in poza din articol..o fata foarte frumoasa!Pacat..erau prea tineri!!Parintilor ..familiei ..sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste durerea asta cumplita!!!
cosmin
09 august 2013
dumnezeu sa il ierte
Ioana
09 august 2013
Pentru ce atatea pareri, pentru ce atatea vorbe...?! tot ce conteaza este ca cei doi nu mai sunt, ca s-au dus atat de repede..si durerea care ramane in urma, pentru parinti si prieteni!!! asa ca, macar pentru parintii lor, nu va mai dati cu parerea si spuneti doar „Dumnezeu sa ii ierte”!!!!
Narcis
09 august 2013
Imi pare foarte rau de el lam cunoscut era foarte bun prieten cu tatal meu ba chiar la invitat la nunta lui acum 2 saptamani adica la itnrebat daca se duce si acum saa intamplat asta dooooooooooooamne viata asta e asa cruda dumnezeu sai ierte si sa le fie tarana usoara numi vine sa cred ca nu mai este
Mihaela
09 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte si sa aiba grija de ei acolo sus in ceruri! :((((
Denysa
09 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi! Nu-mi vine sa cred ca a murit! :O :((.Imi pare nespus de rau :(((
laura G
09 august 2013
ACUM VORBELE NU MAI INCALZESTE PE NIMENI!TOATA LUMEA IL IUBEA STIA SA SE FACA PLACUT!TOATA FAMILIA LUI IL PLANGE ,IL STRIGA ,INCLUSIV CATZELUSHUL ERA PE CASA ASTAZI CAND A PLECAT CORTEGIUL FUNERAR!!!! AU FOST PREA TINERI !! DZEU SA-I IERRTE
aaaAAA
12 mai 2014
Bai ce nunta? Oameni buni, nu mai scrieti nimic decat sa scrieti neadevaruri. Nu era planificata nicio nunta! Ei nu mai erau impreuna.
Stefania
09 august 2013
Renuntati la comentariile rautacioase!Nu vreti sa fiti in locul rudelor celor doi!Nu stiti cata durere e in sufletul lor acum! Tot respectul pentru cei care au fost si vor fi alaturi de rudele celor doi! Dumnezeu sa-i ierte si sa le fie tarana usoara,sa se odihneasca in pace! Condoleante familiilor!
Marinela-Mary
09 august 2013
Eu abia astazi am aflat,sunt socata de ce sa intamplat,era un baiat exraordinar de bun,plin de viata, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece familia lui care il iubea foarte mult,niste oameni deosebiti la fel ca si Cristi.Dumnezeu sa-l ierte si sper sa isi gaseasca fericirea acolo unde sa dus.
daniela
09 august 2013
Va ramane mereu in inimile si sufletele noastre,ptr mine a fost ca un frate mai mare si inca il astept sa vina la mine....sper si imi doresc ca acest eveniment nefericit sa fie o lectie de viata pentru noi toti si sa invatam sa iertam mai mult ca nu se stie ceea ce viata ne ofera!! DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!! o lectie de viata pentru noi toti si sa ne iubim aproapele ca niciodata nu stim ce viata ne ofera!!!Pastrati-l viu in memoria voastra!!!!
gina calin
10 august 2013
offff cata durere a lasat in sufletele noastre.amintirea ta va ramane vesnic in sufletele noastre
stefan
09 august 2013
dumnezeu sa-i ierte si comdoleante familiilor celor doi
STELUTA C-tin!
09 august 2013
sincere condoleante familiilor indurerate,si putere multa de a trece peste...!:( tragic intr-adevar nu meritau asa cv tineri si frumos mare pakt pt ei,Dumnezeu sa-i ierte odihneask-se in pace.2 ingeri!
roxana
10 august 2013
DUMNEZEU SA II IERTE!!!
NUTI SI NELU
11 august 2013
NU TE VOM UITA NICIODATA CRISTI ,VEI RAMANE MEREU IN SUFLETELE NOASTRE
Andreea
11 august 2013
Sa le fie tarana usoara si sa fie fericiti impreuna acolo sus la Bunul Dumnezeu.
Luminita
11 august 2013
Dumnezeu sa-i ierte ! Condoleante Familiilor si multa putere sa poata trece peste aceasta tragedie.
Aurelian (fratele lui Cristi)
09 august 2016
Așa. Ce-i care l-ați iubit pe Cristi știți pt ce, pentru că era un om bun. Dobitocul care a scris că mașina avea 170 km la ora o să-i bag pe gat raportul poliției. Boule nemilos ce ești. Cât despre relația lor știu mai multe dar din aceeași decenta nu vorbesc. Intr-o relație sunt 2 si vină se împarte întotdeauna. Știu că sunt nemernici care se și bucura de moarea lui. Ăia poate nu au comentat dar cu siguranță au citit articolul. Ei bine, intr-o zi ti se poate întâmpla și ție. Și dacă mai apasă vreunul pe inima s-ar putea să spun ce stiu si eu. Ok, prietene?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU