22 [NOV 12] SOCIAL Buzau
Joi, 22 noiembrie 2012

Şenilată pentru ISU Buzău

alte articole de
0 voturi 865 vizualizari 0 comentarii
Autospeciala şenilată
pentru intervenţii

Ajutor de nădejde, în această iarnă, pentru echipele care vor interveni la deszăpeziri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a primit o autospecială de intervenţie şenilată cu care va putea ajunge, în cele mai vitrege condiţii, la cazurile de urgenţă.

Şenilata va putea fi folosită la intervenţii dificile în zone greu accesibile, aşa cum sunt incendiile de pădure, deszăpezirile sau operaţiunile în zone mlăştinoase. Autospeciala a fost repartizată Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Sărat şi poate fi scoasă oricând pe teren.

Iarna trecută, echipele de intervenţie au ajuns cu greu în zonele izolate de nămeţi. Au fost şi situaţii în care pompierii, jandarmii şi poliţiştii nu au putut ajunge cu echipamentele şi maşinile proprii şi au cerut sprijin de la Armată pentru mijloace speciale de transport, ori au apelat la elicopterele Ministerului Administraţiei şi Internelor. Şenilata intrată în dotarea ISU va putea fi folosită şi în acţiuni pe raza judeţelor învecinate dacă situaţia operativă va impune astfel de intervenţii. 

Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU