12 [DEC 14] SOCIAL Buzau
Vineri, 12 decembrie 2014

Poştaşul sună mai devreme

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1260 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Poştaşul va vizita luna aceasta mai devreme pensionarii şi persoanele care primesc imedemnizaţii sociale. Plata alocaţiei zilnice de hrană, a alocaţiei de plasamanent şi a celei pentru susţinerea familiei vor fi înmânate buzoienilor înainte de Crăciun astfel încăt oamenii să poată avea ce pune pe masă de sărbători. O altă veste bună este aceea că începând cu această lună cuantumul beneficiilor sociale a crescut. 

Pensionarii îşi primesc pensiile pînă de Crăciun

Mai devreme îşi vor primi drepturile şi pensionarii. Astfel, pensionarii care primesc pensiile prin poştă, termenele de plată sunt între 11-24 decembrie la domiciliu şi până la 30 decembrie la ghişeele subunităţilor poştale pentru cei avizaţi la domiciliu. În cazul persoanelor care primesc pe card pensiile plăţile se vor efectua prin bănci iar taloanele se vor primi î perioada 11-24 decembrie la domiciliu sau 29 decembrie 2014-6 ianuarie 2015 la ghişelele poştale pentru persoanele avizate la domiciliu. 

Veteranii primesc banii pe 2 luni

Veteranii de război vor primi în decembrie banii pentru două luni respectiv noiembrie şi decembrie. Beneficiarii de drepturi restante la pensii din sistemul public şi a altor drepturi prevăzute de legile speciale vor primii banii în intervalul 23-24 decembrie la domiciliu şi 29-30 decembrie la oficiile poştale. 


Etichete: decembrie  |  indemnizaţii |  postaş |  pensii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU