09 [MAI 14] SOCIAL Buzau
Vineri, 09 mai 2014

Mario vrea să trăiască!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 1965 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Mario vrea să trăiască

 Se spune că Dumnezeu îţi ia pe o parte şi îţi dă pe alta! Dar, ce dar poate fi acela când afli că vei avea un copli, dar cel pe care deja l-ai crescut vreme de doi ani, ar putea pleca la Ceruri?


Este drama pe care o trăieşte o familie din Mărăcineni. Pentru a-şi salva micuţul diagnosticat cu o tumoare pe creier, părinţii au nevoie de ajutor financiar. Suma este mare, dar nu imposibil de strâns. Minunea la care am putea cu toţii contribui este, însă, uriaşă.


Soţii Tănase se gândesc că orice cumpănă în viaţă te întăreşte. Şi pe ei lupta pentru viaţa unicului copil, Mario, în vârstă de doi ani, i—a întărit. În ziua în care au aflat că vor deveni părinţi pentru a doua oară, au primit şi cumplita veste că micuţul pe care deja îl au suferă de o tumoră pe creier.


La numai doi ani, Mario a trecut deja prin experienţa a două operaţii pe creier. În luna martie a fost operat la Spitalul Bagdasar Arseni, dar tumoarea nu a putut fi extirpată în totalitate. La două zile distanţă, medicii au intrat din nou în sala de operaţii cu copilul. Şi, din nou, operaţia nu a reuşit să îi salveze viaţa copilului. Singura şansă ca Mario să trăiască şi să le zâmbească în continuare părinţilor este o operaţie peste graniţe. Timpul curge mult prea repede pentru micuţul de doi ani. Operaţia trebuie să aibă loc în cel mult o lună, la o clinică din Hanovra, Germania. Costurile intervenţiei chirurgicale se ridică la 45 de mii de euro.


Suma care i-ar putea da o şansă la viaţă micuţului nu este mare. Dar, familia este deja datoare vândută la bănci şi apropiaţi.Speranţele familiei sunt la Dumnezeu şi la sfinţii care pot face minuni.


Dar minuni pot face şi oamenii.


Cei care vor să sprijine familia Tănase pot contacta cei doi părinţi la numerele 0742 204 043  sau 0732 113 578. De asemenea, au fost deschise două conturi în lei şi euro pentru cei care vor să facă donaţii.


Conturi: titulari Florentina si Marian Tanase 

RON        RO54INGB0000999903691759

EURO      RO51INGB0000999904277693

 

 


 Etichete: donatii |  operatie |  tumora |  copil
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU