11 [AUG 13] SOCIAL Buzau
Duminică, 11 august 2013

Găsit după două săptămîni de cînd a fugit de acasă!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 1199 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Copilul de 12 ani din localitatea buzoiană Verneşti a cărui dispariţie a fost semnalată Poliţiei săptămîna aceasta cu o întîrziere destul de mare a fost găsit viu şi nevătămat. Puştiul care nu se află la prima ispravă de acest gen a fost găsit la locuinţa unui bărbat din Măgura, judeţul Buzău, şi redat familiei.

Copilul de 12 ani din Verneşti a avut norocul să dea de un om de bună credinţă. Puştiul făcea autostopul pe raza localităţii de domiciliu. A fost luat la ocazie de un bărbat din Măgura care l-a găzduit şi i-a dat de mîncare, dat fiind că afară se înoptase. Copilul i-a spus bărbatului că vrea să meargă la nişte rude la Vipereşti însă a doua zi a refuzat să mai plece. În tot acest timp, copilul a fost hrănit şi îngrijit.
 
În cele din urmă, poliţiştii i-au dat de urmă puştiului problemă. Copilul a fost dus în familie şi sfătuit să nu le mai dea de furcă părinţilor şi autorităţilor.

Dispariţia minorului a fost anunţată de rude cu întîrziere, pe motiv că acesta fugea de acasă frecvent însă de fiecare dată revenea în familie. În trecut, copilul de 12 ani a mai fost prins la furat sau cerşind.


 

Etichete: copil |  gasit |  politie |  vernesti |  disparut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU