20 [MAR 13] SOCIAL Buzau
Miercuri, 20 martie 2013

Doliu pentru copiii nenăscuţi

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
11 voturi 2380 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Ciprian al Buzăului şi Vrancei, Fundaţia 'Sfântul Sava de la Buzău' şi Bisericuţa Copiilor marchează vineri, 22 martie, o zi de doliu naţional în memoria pruncilor nenăscuţi ai neamului românesc, ucişi prin avort şi contracepţie. 

Participanţii la acest eveniment vor purta pe tot parcursul zilei o panglică neagră pe haină în semn de regret pentru cei peste 20 de milioane de copii ai neamului nostru ucişi numai în ultimii 50 de ani.

Totodată, Fundaţia 'Sfântul Sava de la Buzău' şi Bisericuţa Copiilor organizează sâmbătă, 23 martie, un MARŞ AL TĂCERII pentru drepturile copiilor nenăscuţi.  

Acţiunea va începe la ora 13:00 din faţa Bisericuţei copiilor 'Sfântul Sava' de pe Bulevardul Unirii şi va continua pe traseul Catedrala Episcopală Înălţarea Domnului - str. Sf. Sava Gotul - Primărie - str. Tudor Vladimirescu - Maternitate. 

Marşul se va încheia la ora 15,00. 

'Spuneţi mai departe! Aduceţi pe oricine doreşte să mai participe! Pentru ca răul să nu se răspândească şi mai mult, trebuie să facem imediat ceva concret! Trebuie să oprim vărsarea de sânge nevinovat a acestor copii care au dreptul la viaţă. Arătaţi că suntem uniţi pentru viaţă, dovediţi că vă pasă de viitorul neamului românesc! De dragul copiilor noştri şi pentru dragostea lui Dumnezeu veniţi la acest marş al tăcerii!', se arată într-un comunicat al Fundaţiei 'Sfântul Sava de la Buzău'.


Voteaza articolul: bun: 11  |  slab: 0   11

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU