23 [NOV 12] SOCIAL Buzau
Vineri, 23 noiembrie 2012

Brazi de vînzare

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
0 voturi 999 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro
Brazi argintii
Preţuri pentru toate buzunarele

Peste 3.000 de brazi şi molizi vor scoate la vînzare ocoalele Direcţiei Silvice Buzău în luna decembrie. Preţurile vor fi pentru toate buzunarele însă în funcţie de timpul pomilor de Crăciun şi de înălţimea acestora. Vor fi vînduţi în coşuleţe confecţionate din răchită, spun reprezentanţii instituţiei, tocmai pentru se proteja fondul forestier.

Astfel Direcţia Silvică va comercializa în luna decembrie peste 1.600 de pomi de Crăciun tip “Douglas verde” cu înăţimi între 0,6 şi 2 metri contra unor preţuri care variază între 50 şi 104 lei bucata. Toţi brazii vor putea fi cumpăraţi din pepiniera Simileasca acolo unde cei interesaţi vor mai putea găsi şi o altă specie de brad însă puţin mai scumpă. Vorbim despre “douglasul albastru” pentru care un buzoian va scoate din buzunar între 70 şi 177 de lei.

Totodată, avînd în vedere cerea din anii trecuţi, direcţia a decis să scoată la vînzare molizi cu preţuri care ajung pînă la 93 de lei. Toţi brazii vor fi vînduţi în ghivece pentru a se proteja fondul forestier, din ce în ce mai sărac în specii de răşinoase. Clienţii trebuie să ştie că pentru coşuleţele din răchită vor trebui să mai scoată din buzunar în jur de 20 de lei asta dacă nu cumva vin de acasă cu un vas propriu pentru a economisii respectiva sumă de bani.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU