23 [APR 13] SOCIAL Buzau
Marţi, 23 aprilie 2013

Beţiv căzut în fântână, salvat miraculos

alte articole de
1 vot 1015 vizualizari 0 comentarii

Cei căzuţi în patima alcoolului au Dumnezeul lor!

E o vorbă din popor care s-a adeverit aseară încă o dată în cazul unui bărbat băut care a scăpat ca prin minune după ce a picat într-o fîntînă adîncă de circa zece metri. Spre mirarea echipajelor de salvare şi a localnicilor, omul care abia se putea ţine pe picioare de beat ce era a fost scos din fîntînă teafăr şi nevătămat.

S-a întîmplat în localitatea buzoiană Cîndeşti. Bărbatul care băuse pahare zdravene de alcool a căzut în fîntînă, nu se ştie cum. Localnicii le-au spun că omul obişnuia ca toată ziua să bea alcool cu vecinul de peste gard iar seara, inevitabil, cei doi se luau la harţă. Oamenii cred că cel mai probabil bărbatul a vrut să sară la gîtul vecinului şi aşa a ajuns în fîntîna adîncă de 10 metri şi fără strop de apă.

Ajunşi la faţa locului, pompierii l-au scos pe beţivan din puţ după cîteva zeci de minute. Nu mică le-a fost mirarea cînd au văzut că bărbatul este întreg, fără să fi suferit vreo leziune care să-i pună viaţa în pericol. Cu toate acestea, omul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.
Etichete: Alcool |  Fantana |  Pompieri |  Beat
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU