28 [AUG 15] SOCIAL Buzau
Vineri, 28 august 2015

Bacul de toamnă se încheie astăzi cu proba la alegere

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2548 vizualizari 1 comentariu mireladumitru@sansanews.ro

Ultima probă scrisă a examenului de maturitate din sesiunea august - septembrie 2015 cea la alegere a profilului şi specializării este susţinută astăzi de candidaţii nepromovaţi în sesiunile anterioare sau corigenţii care au trecut examenul. 

Potrivit centralizărilor Ministerului Educaţiei, proba va fi susţinută, în funcţie de opţiunile fiecărui candidat, la următoarele discipline: biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică şi argumentare, psihologie şi sociologie. Rezultatele parţiale vor fi afişate marţi, 1 septembrie (până la ora 16:00), contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16:00 - 20:00. Soluţionarea contestaţiilor se va efectua în zilele de 2 şi 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie.

La sesiunea de toamnă a examenului de maturitate s-au înscris aproximattiv 1.300 de candidaţi. Etichete: alegere |  candidati |  proba |  toamna |  Bac
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Aveenash
14 februarie 2016
Multumesc foarte mult penrtu informatii. Unde este situat solarul tau? Cred ca vizitatorii vor dori sa stie zonele in care Buzau 1600, si in general orice alt soi, merge foarte bine.Zici ca semintele se gasesc din ce in ce mai greu? Aici ai mare dreptate, dar putem ajuta si noi oprind seminte in fiecare an.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU