10 [IUN 15] SOCIAL Buzau
Miercuri, 10 iunie 2015

Angajări la Spitalul Judeţean Buzău

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 3043 vizualizari 1 comentariu mireladumitru@sansanews.ro

Luna aceasta este organizat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui număr de 11 posturi de asistent medical şi infirmieră la UPU SMURD. Candidaţii îşi pot depune dosarele de înscriere pînă pe 19 iunie la orele 13 la serviciul de Resurse Umane din cadrul unităţii spitaliceşti, taxa de înscriere fiind de 50 de lei. Concursul se va desfăşura în perioada 30 iunie- 10 iulie la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi va consta atît într-o probă scrisă cît şi un interviu, fiind admise persoanele care obţin cel mai mare punctaj.

Condiţii de participare la concurs

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ are vacantate două posturi de asistent medical debutant la UPU SMURD, 6 posturi de asistent medical la UPU SMURD şi 3 posturi de infirmieră debutantă la UPU SMURD. Condiţiile specifice pentru ocuparea postului de asistent medical debutant sînt diploma  de şcoală sanitară postliceală sau echivalenta / diplomă de licenţă în specialitatea de asistent medical medicina generală,  certificat de membru privind exercitarea profesiei de asistent medical vizat de organizaţia profesională şi cunoştinţe operare PC. Condiţii similare sînt impuse şi pentru posturile de asistent medical fiind stipulată însă şi o vechime minimă de 6 luni în această profesie ân timp ce pentru locurile de infirmieră debutantă se cere diploma de absolvire a şcolii generale ori a liceului.  

Calendarul de concurs

Concursul va consta în trei etape succesive: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul. Potrivit calendarului stabilit de conducerea spitalului, pe 23 iunie este stabilită selecţia dosarelor de concurs iar pe 24 iunie vor fi afişate rezultatele. Contestaţii se vor putea depune pe 25 iunie iar rezultatele finale la etapa de selecţie a dosarelor se vor afişa pe 26 iunie. Proba scrisă va fi susţinută pe 30 iunie la orele 10, afişarea rezultatelor pe 1 iulie, contestaţiile se vor depune pe 2 iulie iar rezultatele finale vor fi cunoscute pe 3 iulie. Pe 6 iulie este programat interviul, afişarea rezultatelor va avea loc pe 7 iulie, contestaţiile se vor depune pe 8 iulie iar pe 10 se vor afişa rezultatele finale.  Vor fi admişi candidaţii care vor obţine minim 50 de puncte la proba scrisă respectiv la interviu. 


Etichete: concurs |  iunie |  Spital |  asistente
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Ionica Necula
10 iunie 2015
Sincere multumiri ,pentru aceasta știre. Este o reala șansă ,pentru ca oamenii devotati acestei minunate meserii de a fi in slujba și folosul semenilor sa li se ofere o astfel de oportunitate. Am sa optez și eu pentru un post de infirmiera întrucat nu am pregatirea necesara pentru mai mult ,și consider ca este foarte important, ca persoana angajata pe un astfel de post sa fie dedicata iubiri de semeni si sacrificiului.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU