07 [MAR 13] SOCIAL Buzau
Joi, 07 martie 2013

Adolescent de 13 ani, căutat de poliție

alte articole de
0 voturi 664 vizualizari 0 comentarii

Un adolescent de 13 ani care a plecat de acasă vara trecută este de negăsit, chiar dacă oamenii legii l-au dat inclusiv în urmărire naţională, în luna octombrie a anului trecut. Băiatul se numeşte Adrian Cezar Spirache şi este din satul buzoian Tăbărăşti. Copilul provine dintr-o familie dezorganizată, drept pentru care şi dispariţia sa a fost anunţată după aproape două luni de zile. Imediat cum au început să-l caute, oamenii legii au stabilit traseul băiatului, însă nu au şi reuşit să l prindă. După ce a plecat de acasă, adolescentul s-a deplasat pe raza localităţii Lunca din comuna comuna C.A. Rosetti unde s-a angajat ca îngrijitor la o fermă de animale. 

După două zile, băiatul a plecat şi de la ferma respectivă fără a spune cuiva iar din datele existente  a rezultat că s-ar afla în continuare la o fermă sau la o stână. Minorul se recomandă cu numele de „Cezar”, spune că are 14 ani şi că părinţii i-au decedat într-un accident de circulaţie, iar când este întrebat despre motivul plecării de la domiciliu, afirmă că nu doreşte să fie luat de asistenţii sociali. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la localizarea şi  găsirea băiatului sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă „112”. Adolescentul are un metru 50 înălţime, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, fără semne particulare.      


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU