14 [IUL 15] SOCIAL Buzau
Marţi, 14 iulie 2015

Absolvenţii de gimnaziu au fost repartizaţi la liceu

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 2167 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Astăzi a avut loc repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor de liceu. În fişele de opţiuni, absolvenţii de gimnaziu buzoieni şi-au exprimat preferinţele cu privire la unitatea de învăţămînt liceală pe care doresc să o frecventeze. Concurenţa cea mai mare a fost la liceele de prestigiu acolo unde s-a intrat cu medii foarte mari. În timp ce la Colegiul Hasdeu, Eminescu sau Pedagogic, ultimii elevi admişi au avut medii de 8 sau 9, la Colegiul Agricol sau Liceul Tehnologic Victor Frunză, ultima medie a fost 2. 

Concurenţa acerbă

În ierarhia judeţeană profilul cel mai vînat a fost Matematică-Informatică la Colegiul Naţional “B.P.Hasdeu” acolo unde ultimul elev admis a avut media 9,79. la toate specializările colegiului buzoian concurenţa a fost acerbă iar profilul la care s-a intrat cu cea mai mică medie a fost Filologie, ultimul elev admis avînd media 9,49. Concurenţă a fost şi la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” specializarea Matematică-Informatică ultima medie a fost 9,19 iar la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” la Ştiinţe Sociale ultima medie a fost 8,49. 

Admişi la liceu cu media 2

Au fost admişi la liceu inclusiv absolvenţii de clasa a VIII a cu medii mult mai mici de 5. La Liceul Tehnologic Victor Frunză, specializarea Industrie alimentară, ultima medie de admitere a fost 2,23 iar ultima medie de admitere la Colegiul Agricol “Dr. C-tin Angelescu”, profilul Mecanică a fost 2,53. 


Etichete: absolventi |  fise |  liceu |  repartizare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU