18 [FEB 15] PUBLICITATE Buzau
Miercuri, 18 februarie 2015

Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, aliniat cu noul concept global de design

Publicitate alte articole de Publicitate
0 voturi 2224 vizualizari 0 comentarii marketing@sansabuzoiana.ro
Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, aliniat cu noul concept global de design

Vodafone Romania a deschis primul magazin in sistem de franciza din Buzau, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oras. 

Noul magazin este aliniat cu conceptul global de design Vodafone, care aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium. 

De asemenea, noul concept de amenajare plaseaza utilizatorii in centrul atentiei si le ofera acces la cele mai noi si performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top. 

Magazinul este situat in Bulevardul Unirii si are o suprafata de 110 de metri patrati. Patru consultanti sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebari despre produsele si serviciile Vodafone, atat pentru serviciile de voce cat si pentru cele de date. 

Toti clientii care semneaza sau prelungesc un abonament in noul magazin Vodafone  pana la data de 24 februarie, primesc gratuit un pachet cu Cartela Vodafone si un telefon Samsung E1200i. 

In plus, toti clientii care viziteaza magazinul si fac o achizitie sau platesc factura Vodafone, pana pe 15 martie, se pot inscrie la o tombola, al carei premiu este un telefon Vodafone 875 Smart mini. Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 martie, la magazinul Vodafone. Mai multe detalii despre tombola sunt disponibile in magazin.

Toate tabletele si smartphone-urile sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in ultilizarea Internetului mobil, ce asigura viteze ridicate de transfer, stabilitate sporita si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare. 

Programul de Franciza Vodafone a fost lansat in anul 2013 si este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu entuziasmul si implicarea partenerilor francizati. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine cu magazinele Vodafone si un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone ofera francizatilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicatiile, standardele de imagine Vodafone si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.  Etichete: buzau |  oferta |  samsung |  supernet |  vodafone
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU