24 [OCT 18] PUBLICITATE Buzau
Miercuri, 24 octombrie 2018

(P) Fabrica de bere Ursus Breweries din Buzău aniversează 40 de ani

Publicitate alte articole de Publicitate
0 voturi 1717 vizualizari 0 comentarii marketing@sansabuzoiana.ro

Fabrica din Buzău a împlinit 40 de ani de la producția primei sticle de bere. În tot atâția ani, aici s-au produs peste 30 de milioane de hectolitri de bere pentru România, din cele mai cunoscute branduri care se regăsesc in portofoliul companiei Ursus Breweries. Cifrele demonstrează o tradiție de fabricare a berii care a prins rădăcini adânci printre cunoscătorii spumoasei băuturi, transformând fabrica de bere de la Buzău în cea mai mare din România din punct de vedere al volumelor produse. 

Până în prezent, Ursus Breweries a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea și modernizarea facilităților de producție și instalarea de echipamente performante pentru fabricarea unor sortimente cerute de piață. Investițiile au vizat, totodată, și minimizarea riscurilor atât pentru angajați cât și pentru clădiri sau echipamente.

Acum, fabrica din Buzău se numără printre titanii industriei de specialitate din România și își celebrează fluxul îndelungat de producție, care a avut la bază trei ingrediente indispensabile unei afaceri viabile: pasiune, perseverență și bere cu gust desăvârșit. 

În spatele succesului fabricii se află sutele de angajați, care păstrează secretul unei beri de calitate. În fiecare zi aceștia adaugă un nou capitol la consolidarea tradiției și culturii berii din România. 

În acest an aniversar, mulțumim echipei noastre dedicate și întregii comunități din Buzău pentru un parteneriat solid și de durată. 


Etichete: 40 de ani |  aniverseaza |  bere |  Buzau |  ursus |  Ursus Breweries |  Fabrica
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU